Decors & Stands

Jun 6, 2023, 8:01
beMatrix bevestigt status wereldspeler in niche sector

beMatrix bevestigt status wereldspeler in niche sector

01 juli 2019

Het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is het doel van beMatrix.  De pionier van het modulaire aluminium kadersysteem met grote gaten profileert zich niet enkel als fabrikant, maar streeft ook naar een optimale dienstverlening voor de eindgebruiker van zijn systeem.

Om de beste dienstverlening aan te bieden, bouwt beMatrix een wereldwijd bePartner netwerk uit die een full-servicesupport kan geven bij ontwerp, opbouw en afwerking van uw stand. Deze partners werden zorgvuldig geselecteerd volgens belangrijke criteria, worden op regelmatige basis opgeleid in verschillende domeinen en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen.

Dit netwerk, in combinatie met het voortdurend streven naar innovatie in uitbreiding of ter verbetering van het bestaande productgamma, zorgt ervoor dat de eindklant steeds op beide oren kan slapen en dat de standenbouwer zich kan focussen op zijn vakmanschap.

Dit ecosysteem werd mede mogelijk gemaakt door de innovatieve geest en ondernemingszin van beMatrix. Ervaringen en kennis worden op zodanige wijze gedeeld dat intercontinentaal samenwerken ook de sleutel tot uw succes kan worden. beMatrix heeft immers wereldwijd een partner-netwerk, waardoor u de stand die u vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere bePartner in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen.

Om de kwaliteit van deze bePartners hoog te houden organiseert beMatrix jaarijks begin juni in Roeselare (BE) & Norcross (Atlanta, USA) zijn jaarlijkse trainingsdagen; de Summer Academy.  Ook dit jaar kon het netwerk- en trainingsevent weer op veel bijval rekenen bij het cliënteel van beMatrix. Het event is steevast een unieke aangelegenheid om kennis te maken met innovaties, nieuwe contacten te leggen, inspiratie op te doen in de vernieuwde showroom én een kijkje te nemen achter de schermen van beMatrix.

Opvallend was de verscheidenheid in aanwezige nationaliteiten. In totaal passeerden in 2 weken meer dan 500 klanten de revue, met een brede waaier aan verschillende nationaliteiten, waaronder ook bijvoorbeeld cliënteel uit Mexico, Panama, Peru, Libanon, Egypte, India, Australië, Marokko & Senegal. Hiermee werd nogmaals het internationaal karakter van beMatrix als niche wereldspeler benadrukt.

Meer van beMatrix :