Decors & Stands

Jun 6, 2023, 8:57
Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

25 april 2019

Met het beMatrix kadersysteem zijn zowat alle vormen, lijnen en constructies denkbaar en haalbaar. Veelal kiezen standenbouwers voor de standaard maatvoering & vorm van kaders. Echter u kan ook kiezen voor een op maat gemaakt frame in een niet-traditionele vorm (trapezium, driehoek, zeshoek, …). Op die manier onderscheidt u zich bovendien van uw collega’s in de sector!

Deze op maat gemaakte kaders hoeven echter geen eenmalige investering te zijn. Integreer ze opnieuw in een ander project en behoud zo de modulaire eigenschappen van het beMatrix systeem.

Een aantal beMatrix klanten hebben deze boodschap alvast goed begrepen:

be1Triumph: Trapezium-vormige kaders

Voor de Triumph stand op het Autosalon 2019 te Brussel (BE), werkte standenbouwer Choup's - Silver Partners deze strakke beursstand uit. Het meest uit het oog springende gedeelte van de stand bestaat voor een deel uit op maat gemaakt trapezium kaders. Een mooi voorbeeld om te illustreren dat met hoofdzakelijk standaard kaders en enkele specials toch een buitengewoon resultaat behaald kan worden.

be3Virgin Media - Sushi Bar: ‘Pie’-frame

Standenbouwer Enigma creëerde voor Virgin Media een nieuwe generatie kiosks. De schets werd vertaald naar een structurele 3D tekening, waarbij quasi alle kaders standaard voorzien konden worden. Enkel voor de halve bogen boven- en onderaan de kiosk werd een speciaal kader gemaakt om zo het gewenste resultaat te bekomen.

Getuigenis Rob Brooks – Mede-oprichter Modex Exhibitions Ltd (UK):

“Als een ontwerp- en standenbouwbedrijf dat werkt met een vrij standaard set beMatrix kaders, is het altijd goed om te weten dat het team in Roeselare specials op een vrij korte termijn kan creëren als mijn klanten dit wensen. In het verleden zou hiervoor een op maat gemaakte traditionele houtbouwoplossing nodig geweest zijn. Tegenwoordig sturen we gewoon een schets naar beMatrix en wachten we gewoon op de levering van de elementen. Het is esthetisch, eenvoudig en nog belangrijker, er komt geen zaagsel of verf aan te pas!”

Meer van beMatrix :