Decors & Stands

Jun 6, 2023, 8:02
beMatrix lanceert ‘The Reference’, een inspiratie kijkboek voor standenbouwers & designers

beMatrix lanceert ‘The Reference’, een inspiratie kijkboek voor standenbouwers & designers

23 augustus 2018

In 2016 bracht beMatrix een exclusief kijkboek uit die de onmiskenbare troeven van hun modulaire standenbouwsysteem in de kijker zetten. ‘The Reference’ groeide al snel uit tot een referentiedocument voor elke standenbouwer of designer. Gezien het succes van de 1e editie & de steeds evoluerende trends in de eventsector is nu recent een gloednieuwe 2e editie gelanceerd.

Als marktleider in een nichesector van modulaire standenbouwsystemen is beMatrix goed geplaatst om zijn licht te werpen op de trends in standenbouw. Een modulaire stand blijft tot op vandaag onovertroffen als duurzaam systeem & geniet bij velen de voorkeur t.o.v. de traditionele houtbouw stand. Het beMatrix kadersysteem biedt immers het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem.

De aluminium kaders met de ‘grote gaten’ blinken immers uit in op-en afbouw snelheid & flexibiliteit in bekleding en integratie (doek, panelen, lichtbakken, LED, …). 

“Making stand building easier”, is dé missie van de innovator uit Roeselare (BE). Met het geraamte, de ‘body’, creëert u elke denkbare vorm in elke grootte, recht of afgerond. Wanden, vloeren en plafonds lopen naadloos in elkaar over. Met de aankleding, de ‘skin’, krijgt de stand precies de afwerking die men voor ogen heeft. Eénzelfde kader kan aan beide zijden zowel textiel als paneel bevatten. De panelen worden bevestigd met klittenband, textiel met een silicone strip.

The Reference

In het prachtige referentieboek vindt u tal van inspiratievoorbeelden uit verscheidene sectoren of toepassingen. Het beMatrix standenbouwsysteem wordt immers toegepast voor beurzen, events, congressen, maar even goed in showrooms of pop up stores. Naast sprekende foto’s, omvat het naslagwerk ook technische tekeningen ter inspiratie.

Event professionals kunnen vanaf nu een gratis exemplaar van The Reference ontvangen op eenvoudige aanvraag via info@beMatrix.com of neem alvast een kijkje in de online editie.

Over beMatrix

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld. Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen, dat is onze missie.

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan : panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix, met hoofdzetel in Roeselare (België), wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via haar internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Recent won beMatrix een If Design Award met LEDskin®, een in hun systeem integreerbare LED-tegel, & werd beMatrix ook nog uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen € omzet) tijdens de grote Europese finale in Warschau, Polen.

Meer informatie over beMatrix is beschikbaar op www.beMatrix.com of in de brochure.

www.beMatrix.com

Meer van beMatrix :