Decors & Stands

Oct 2, 2023, 12:42
beMatrix gaat met hoofdprijs lopen op ExhibitorLive in Las Vegas

beMatrix gaat met hoofdprijs lopen op ExhibitorLive in Las Vegas

12 maart 2019

Het modulaire standenbouwsysteem van beMatrix blijft de standenbouwwereld bekoren. Op ExhibitorLive, de jaarlijkse ontmoetingsplaats in Las Vegas (US) voor standenbouwers en professionals uit de evenementensector, ging beMatrix lopen met de award voor ‘Best of Show – Large Exhibits’.

Het bedrijf uit Roeselare (BE), met ook productie en een kantoor in Atlanta (Georgia, USA), scheert momenteel hoge toppen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

“Door de korte op- en afbouwtijden en het feit dat exposanten in de VS hun stand niet zelf mogen op- en afbouwen, maar daarvoor een beroep moeten doen op lokale arbeidskrachten, is ons systeem bijzonder geschikt voor deze markt”, vertelt Pieter Lecluyse, Global Marketing Manager bij beMatrix. “19 jaar na onze eerste introductie op de Noord-Amerikaanse markt, zijn we vandaag marktleider in de VS in de nichemarkt van modulaire standenbouwsystemen. Maar dan nog ligt er daar nog een gigantisch potentieel open voor beMatrix.”

Eindeloze mogelijkheden van het systeem

Op ExhibitorLive in Las Vegas pakte beMatrix uit met een opmerkelijke stand in het thema van de nieuwe ‘be anything’ campagne. Die belicht de eindeloze mogelijkheden van het systeem. De stand werd opgesplitst in twee delen, waarbij met hetzelfde systeem langs beide zijden een heel andere set-up opgebouwd werd. Een impressionante LEDskin-brug over het gangpad verbond de twee werelden en inspireerde de vele bezoekers. Om het publiek aan te trekken, gaf Kenny Belaey, meervoudig wereldkampioen trial bike, het beste van zichzelf op beMatrix-kaders en illustreerde hij zo de sterkte van de gelaste kaders met de grote gaten.

Pieter Lecluyse: “Voor aanvang van de beurs verzamelden ook zo’n 250 beMatrix-klanten voor de Best of 2018-ontbijtsessie in het Mandalay Bay Convention Center. Tijdens deze jaarlijkse beMatrix-traditie op ExhibitorLive zetten we de mooiste projecten van onze klanten in de kijker en bekronen we ze in verschillende categorieën.”

Best of Show Award – Large Exhibits

“De bekroning tot ‘Best of Show Award’ op ExhibitorLive voelt als de Oscar winnen voor beste film en is een bekroning voor het ganse team en alle afdelingen (Marketing, R&D, PM, Productie, Sales) die maandenlang naar dit moment hebben toegewerkt”, aldus Stefaan Decroos, CEO van beMatrix.

beMatrix nam begin 2018 zijn intrek in een volledig nieuw productie- en kantoorcomplex in Atlanta en lijkt daarmee klaar te zijn om de volledige markt in de VS in te palmen.

Meer van beMatrix :