Decors & Stands

Aug 5, 2020, 3:36
Eventconcept helemaal tot zijn recht dankzij FestivalChairs

Eventconcept helemaal tot zijn recht dankzij FestivalChairs

08 maart 2019

De jaarlijkse kick-off van Asap.be, interimkantoor,  brengt elke keer weer een unieke boodschap voor alle medewerkers. Een boodschap die COCOMO met plezier vertaalt naar een communicatie- en eventconcept. Met daarbij ook een bijzondere rol voor FestivalChairs.

Met “the People Behind ASAP” werd dit jaar een interactief officieel gedeelte op poten gezet waarbij de opgefriste visie centraal stond. Ze geloven dat je helemaal jezelf kan zijn in je job dus paste COCOMO dit hapklaar toe op het niveau van interne communicatie.

FestivalChairs bleek dé manier om alle 300 medewerkers dichter bij elkaar te brengen en eens achter elkaars talenten te komen. Een speeddate met gepersonaliseerde stoeltjes die ze zelf mochten opbouwen. Direct een toffe ijsbreker om zo de personen achter ASAP te leren kennen! Een atypische manier om af te stappen van een gewone theateropstelling. Met de hernieuwde visie bedrukt op het stoeltje, konden ze het meenemen om te plaatsen op alle kantoren in België om zo de visie dagelijks toe te passen. Een Onvermijdelijk Anders opzet!

Meer van FestivalChair :