Decors & Stands

Mar 26, 2019, 6:52
Uw logo vertaald in deco

Uw logo vertaald in deco

25 juni 2018

Elk bedrijf heeft een huisstijl, een logo en bepaalde kleurcodes om zich aan te houden. Wanneer je als bedrijf een event wilt organiseren, streeft het Deco & Design team van DIRIGO ernaar om de kleuren van het logo terug te laten komen tot in de kleinste details, die tevens passen binnen het thema van het event, hoe groot het verschil tussen huisstijl en thema ook zijn.

De uitdaging: eigen creativiteit loslaten op een bestaande huisstijl en binnen een bepaald thema, om zo tot een resultaat te komen waardoor de klant en de bezoeker omvergeblazen worden.

Highlight: Brons, zilver of goud? DIRIGO gaat voor Diamant!

Voor een klantenevent van een financiële instelling, gekoppeld aan een bezoek aan DIVA, het nieuwe Antwerpse diamantmuseum, creëerde het Deco & Design team decoratie die volledig in lijn lag met de corporate identity en het thema van het event: Diamant.

Naast de onthaaldesk stonden vier showstukken van glaswerk met geïntegreerde ledverlichting, witte takken en volle blauwe Hortensia’s. In de bloemen werden diamanten verwerkt en elk stuk glaswerk werd voorzien van het logo van de klant.

De kleuren van het logo werden gebruikt om de verschillende groepen in te delen waarin de aanwezigen het museum konden bezoeken. Dit kwam terug in de statafeldecoratie, die tevens op de meer dan 100 statafels telkens voorzien was van een bedrijfslogo en ledverlichting om de kleur van de groep extra in de verf te zetten. Ook op de buffetten kwam het thema Diamant terug in de decoratie.

Highlight: Geel met een vleugje rood

Ter gelegenheid van een jubileum van één van hun machines organiseerde de klant een internationaal event.

Geel en rood zijn twee uitdagende kleuren om te combineren. Vooral in een zwart interieur. Het was absoluut niet de bedoeling dat de venue de uitstraling van de Belgische driekleur zou krijgen. Hiervoor was het gebruik van groen in de bloemstukken van cruciaal belang. Geel was de overheersende kleur waar subtiele rode details aan werden toegevoegd.

DIRIGO’s Deco & Design team is er sterk van overtuigd dat de perfectie schuilt in elk detail. Vandaar dat zij de houten mannetjes, die tevens terugkwamen in het interieur van de klant, geel en rood hebben geschilderd om hen te laten terugkomen in de decoratie elementen. Zo werd zelfs het water in de vazen in de thematiek van het logo gekleurd.

Nieuwsgierig naar meer? We komen ons graag persoonlijk voorstellen. Maak een afspraak via hello@dirigo.be

DIRIGO
- Translating Ideas Into Reality –

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects