Event management

Apr 26, 2024, 22:15
DIRIGO bouwt jouw Mobile Event App

DIRIGO bouwt jouw Mobile Event App

11 mei 2017

Wil jij op elk moment met je deelnemers kunnen communiceren? Een meeting of conferentie interanctiever maken? Ben je op zoek naar een trendy tool om de ecologische voetafdruk van jouw event te verkleinen? Een Mobile Event App is hiervoor de ideale oplossing. Van kleine events en meetings tot grote internationale conferenties, biedt een app jouw deelnemers handige features met informatie zoals sprekers, exposanten, sponsors, grondplannen, agenda, meetings, etc. 

DIRIGO heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en configureren van Mobile Event Apps op verschillende platformen en voor verschillende budgetten. Vandaag de dag zijn er verschillende mogelijkheden om een Mobile Event App te bouwen. DIRIGO zorgt hierbij voor een duidelijk overzicht van de verschillende types van Mobile Event Apps en de uitgebreide waaier aan features die worden aangeboden.

Wat zijn de voordelen van een Mobile Event App?

Informatie & Communicatie

Het delen van informatie voor, tijdens en na jouw event was nog nooit zo makkelijk. Je hebt toegang tot directe communicatiekanalen, zowel in groep als persoonlijk, je kan je attendees pushberichten sturen met herinneringen aan de start van meetings en je kan onder andere private meetings inplannen.

Interactiviteit

Daarnaast is een Mobile Event App een toegevoegde waarde om de drempel bij Q&A momenten te verlagen. Attendees kunnen via de app tijdens de meeting vragen stellen, zowel anoniem als onder hun eigen naam. De moderator of de spreker krijgt deze vragen te zien en kan zelf beslissen welke vragen behandeld zullen worden. Ook polls, live voting en surveys geïntegreerd in de Mobile Event App zorgen voor maximale participatie van jouw deelnemers.

Ecologisch verantwoord

Bovendien draagt een Mobile Event App bij aan een ecologisch verantwoord event en is paperless geen wilde droom meer. Gaande van de registratie van de deelnemers tot een tevredenheidsenquete na het event en alles wat daartussen valt. Gedaan met het printen van dikke meeting guides, hand outs van presentaties of andere documenten, deze kunnen allemaal gedeeld worden via een Mobile Event App.

Wil je nog meer voordelen leren kennen van een Mobile Event App, contacteer ons of neem een kijkje op onze website.

DIRIGO is een Event Production Company met meer dan vijftien jaar ervaring. Wij ondersteunen event organisatoren bij de organisatie van hun (inter)nationale events op basis van vier pijlers: Operations, Technics, Innovation en Design. DIRIGO is de ideale ‘add on’ of ‘blend in’ binnen jouw team.

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects