Event management

Apr 19, 2024, 16:45
Carlson Wagonlit Travel wint Excellence award voor Employee Engagement op JiveWorld17

Carlson Wagonlit Travel wint Excellence award voor Employee Engagement op JiveWorld17

11 mei 2017

Carlson Wagonlit Travel (CWT), de wereldwijde zakenreisorganisatie, heeft een “Excellence in Employee Engagement” award gewonnen op het JiveWorld17-congres in Las Vegas. De award is een erkenning voor de snelle en succesvolle implementatie van het interne communicatieplatform binnen CWT.

“Deze prijs is een echte eer en toont aan hoe sterk onze bedrijfscultuur is”, zei Laura Jacquier, Head of Global Employee Communication. “Onze medewerkers zagen de waarde en het voordeel van het sociale platform en wilden er direct mee aan de slag'’.

Vorig jaar lanceerde CWT een strategisch digitaal transformatieplan vanuit het streven om uit te groeien tot digitale wereldleider op het gebied van zakenreizen, hotel- en event management. Dit vereiste een verschuiving van de interne bedrijfscultuur om het verantwoordelijkheidsgevoel van de werknemers te bevorderen, de klantenervaring te verbeteren en innovatie te stimuleren.

Om deze transformatie te ondersteunen, lanceerde CWT het Jive intranetplatform voor meer dan 19.000 gebruikers in bijna 50 landen. In ongeveer drie maanden tijd werd het platform door 75 procent van de werknemers in gebruik genomen. Het interne communicatieplatform transformeerde de bedrijfscultuur en bevorderde wereldwijd de communicatie en samenwerking. Het gebruikerspercentage bedraagt nu 83 procent.

Richard Thompson, (Global Employee Communications & Human Resources) en Anthony Allinson (Product & Technology) namen de prijs in ontvangst in Las Vegas.

Over Carlson Wagonlit Travel

Bedrijven en overheden vertrouwen op ons om hun mensen met elkaar in contact te houden. Wij voorzien hun reizigers van een volledig afgestemde reiservaring waarbij we innovatieve technologie combineren met onze ruime ervaring. Elke dag helpen we genoeg reizigers om bijna 200 Boeing 747’s en 100.000 hotelkamers te vullen, en organiseren we 95 bedrijfsevenementen. We zijn met meer dan 18.000 mensen in circa 150 landen, In 2016 realiseerde we een totaal transactievolume van 23 miljard US Dollars.

Voor meer informatie over CWT: www.carlsonwagonlit.be

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg