Event management

Mar 28, 2024, 22:20
CWT Meeting & Events en International SOS lanceren baanbrekende service

CWT Meeting & Events en International SOS lanceren baanbrekende service

02 april 2017

CWT M&E zet nieuwe standaard neer om klanten te helpen met hun safety & security programma

CWT Meetings & Events (CWT M&E), een divisie van Carlson Wagonlit Travel, biedt als eerste wereldwijde meetings & events organisatie de diensten van International SOS als onderdeel van het standaard servicepakket aan klanten.

Cindy Fisher, Senior Vice President CWT Meetings & Events: “Dit is een baanbrekende service op het gebied van safety & security – die in de veranderlijke tijden van vandaag - van het allergrootste belang is voor iedereen, waar men zich ook bevindt. “Door onze samenwerking met International SOS hebben we een nieuwe standaard neergezet voor de rest van de branche.”

Voor de eerste keer hebben klanten van CWT M&E - terwijl men onderweg is of een vergadering of evenement bijwoont - toegang tot de beste adviezen afgestemd op hun reis. Bovendien kunnen andere International SOS diensten, zoals het Event Medical Support Plan geïntegreerd worden in het reisprogramma.

Deze overeenkomst stelt CWT M&E’s planners en klanten in staat om zich aanvullend te abonneren op gezondheids- en veiligheidswaarschuwingen. Klanten kunnen ook gebruik maken van een op maat gemaakt Travel Risk Assessment Tool.

Over CWT Meetings & Events

CWT Meetings & Events is de meetings & events divisie van Carlson Wagonlit Travel, de wereldwijd leidende organisatie in business travel en meetings management. Voor meer informatie over CWT M&E, volg ons op Twitter @CWT_ME.

Over International SOS

International SOS is een wereldwijd toonaangevende organisatie in medische en veiligheidsrisicodiensten. Wij zorgen voor klanten over de hele wereld, vanuit meer dan 1000 locaties in 90 landen. Onze expertise is uniek - meer dan 11.000 mensen worden geleid door 1.400 artsen en 200 veiligheidsspecialisten.

Teams werken dag en nacht om onze leden te beschermen. We pionieren in een scala aan preventieve programma's versterkt door onze lokale deskundigheid. We leveren ongeëvenaarde noodhulp tijdens kritieke ziektes, ongevallen of burgerlijke onrust. We zijn gepassioneerd over het helpen van klanten en brengen de zorgplicht in de praktijk. Bij ons kunnen multinationale zakelijke klanten, overheden en NGO’s terecht voor het verkleinen van de risico’s voor hun mensen die op afstand of in het buitenland werken.

www.cwt-meetings-events.be

 

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg