Event management

Mar 29, 2024, 8:55
CWT Meetings&Events: "Wat zal 2016 brengen voor M&E?"

CWT Meetings&Events: "Wat zal 2016 brengen voor M&E?"

18 januari 2016

Leer meer over de wereld van meetings en events in 2016 en krijg tips om het succes van uw programma te verzekeren. Vraagt u zich ook af wat 2016 zal brengen? Carlson Wagonlit licht een tip van de sluier …

“We verwachten striktere hotelannuleringsvoorwaarden, stijgende kosten voor voedsel en drank (F&B) en een grotere focus op dienstbaarheid, in het bijzonder voor onze farmaceutische klanten”, stelt Carlson Wagonlit.

“Veel bedrijven zullen proberen om gezamenlijke uitgaven aan te wenden als ze naar manieren zoeken om kosten te besparen en de efficiëntie van en de controle op hun programma’s te verbeteren. Dit zal de toenemende belangstelling voor Strategic Meetings Management (SMM) en consolidatie nog verhogen.

Ook technologie is voor meer klanten dan ooit voorheen ‘top of mind’, onder meer dankzij een jongere generatie van deelnemers die de interesse voor tools zoals meeting apps aanscherpen. Vooruitstrevende bedrijven kunnen overwegen om samen te werken met CWT Meetings & Events om een gepersonaliseerde app-strategie te ontwikkelen om de ervaring van de aanwezigen te verbeteren, terwijl dit tevens toelaat om de ROI van de meeting te meten."

Lees het volledige rapport …

www.cwt-meetings-events.com

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg