Event management

Apr 23, 2024, 19:10
CWT Meetings & Events noteert groei in 2015

CWT Meetings & Events noteert groei in 2015

07 maart 2016

CWT Meetings & Events kijkt terug op een goed jaar. Deze specialistische divisie van Carlson Wagonlit Travel (CWT) richt zich onder andere op de complete organisatie van meetings, evenementen, seminars en product-presentaties. Vorig jaar organiseerde CWT Meetings & Events wereldwijd meer dan 27.500 meetings en evenementen voor meer dan 1,2 miljoen deelnemers.

Door de acquisitie van het Franse evenementenbureau Ormès werd CWT Meetings & Events direct in een van de grootste meetings & events organisaties in Frankrijk.

Wereldwijd boekte CWT Meetings & Events een groei van 12%. Een weerspiegeling van de trend van internationale bedrijven die nieuwe mogelijkheden zoeken om te consolideren. Naast het effectief inzetten van hun budget en het creëren van een unieke deelnemerservaring.

Over CWT Meetings & Events

CWT Meetings & Events is de meetings & events divisie van Carlson Wagonlit Travel, een internationaal leidende organisatie op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings management.

CWT Meetings & Events is een wereldwijde, full-service meetings en events organisatie die innovatieve en effectieve end-to-end strategische bijeenkomsten en event management verzorgt. Met meer dan 1.400 event specialisten in meer dan 68 landen, wordt onze deskundige lokale kennis ondersteund door onze wereldwijde resources.

Wij focussen ons op de organisatie van toonaangevende en innovatieve strategische bijeenkomsten en leveren elk jaar meer dan 35.000 creatieve en kwalitatief hoogwaardige evenementen voor klanten uit alle industriële sectoren. Onze creatieve know-how helpt ons om evenementen neer te zetten met innovatieve venue sourcing, terwijl wij met onze logistieke expertise klanten assisteren bij de organisatie van groepsreizen, de naleving van het evenementenbeleid en de realisatie van kostenbesparingen.

Voor meer informatie over CWT Meetings & Events: www.cwt-meetings-events.com

Volg ons op Twitter: @CWT_ME

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg