Event management

Dec 16, 2018, 21:44
RoomIt by CWT© introduceert nieuw loyaliteits- en spaarprogramma

RoomIt by CWT© introduceert nieuw loyaliteits- en spaarprogramma

01 maart 2018

De hoteldivisie van Carlson Wagonlit Travel introduceert het RoomIt Loyalty Booster-programma. Dit programma - gratis beschikbaar voor alle RoomIt klanten - beloont reizigers die voldoen aan het reisbeleid met extra spaarpunten of mijlen. Het RoomIt Loyalty Booster-programma stelt reismanagers in staat om samen met CWT promotiecampagnes te voeren.

Het stimuleert reizigers via een beloningssysteem van spaarpunten en mijlen om te boeken binnen hun zakelijke reisprogramma. In de testfase van 60 tot 90 dagen met meerdere klanten leverde het RoomIt Loyalty Booster-programma een stijging op van 12% met betrekking tot naleving van het reisbeleid. Na afloop van de campagne werd veelal nog een stijgingspercentage van 3% waargenomen in het aantal boekingen conform de eisen van het reisbeleid.

In plaats van reizigers te straffen omdat ze zich niet aan de regels houden, kiezen we dus voor een andere aanpak die proactiever en krachtiger is", aldus David Falter, President, RoomIt van CWT. “De verschillende campagnes die we tot nu toe gevoerd hebben waren zeer succesvol. Onze klanten waren zeer te spreken over de hogere nalevingspercentages van hun reisbeleid".

Reizigers

Als er zakelijk gereisd wordt willen en verwachten reizigers te kunnen profiteren van loyaliteitspunten. De verleiding is dan ook groot om voor extra punten keuzes te maken die vallen buiten het reisbeleid. Met het RoomIt Loyalty Booster-programma kunnen reizigers deze extra punten of mijlen sparen binnen de zorgvuldig ingerichte CWT kanalen. Bovendien ligt het aanbod in lijn met het reisbeleid van het bedrijf, zodat reizigers zonder zorgen van

hun loyaliteitsvoordelen kunnen genieten.

Travel Managers

Door reizigers te motiveren om binnen de kaders van het zakelijke reisbeleid te boeken, zagen travel managers - binnen de overeengekomen reisparameters en zonder extra kosten- een duidelijke toename van de naleving van het reisbeleid. Dit verhoogde nalevingspercentage verbetert tevens de rapportage- en trackingmogelijkheden.

Suppliers

Doordat Loyalty Booster het gedrag van de reizigers positief beïnvloed door het aanbieden van loyaliteitsprogramma's van hotels en luchtvaartmaatschappijen wordt het volume bij de desbetreffende leveranciers ook vergroot. Het programma stimuleert reizigers om via RoomIt te boeken en daarmee loyaliteitspunten bij geselecteerde partners te verkrijgen.

“Zakelijke reizigers willen graag zelf invloed uitoefenen op het boeken van hun zakenreis”, voegt Falter toe. “We geven ze nu de kans om iets meer uit hun zakenreis te halen. Door de mogelijkheid om sneller punten te sparen voor bijvoorbeeld een vakantie”.

Volg ons op Twitter en LinkedIn

Voor meer informatie over CWT: www.carlsonwagonlit.nl

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg