Event Agencies

Dec 16, 2018, 20:44
CWT Meetings and Events kreeg organisatie Wereldkampioenschap Kunstschaatsen 2018 toegewezen

CWT Meetings and Events kreeg organisatie Wereldkampioenschap Kunstschaatsen 2018 toegewezen

12 maart 2018

CWT Meetings and Events (CWT M&E), de divisie van internationale zakenreisorganisatie Carlson Wagonlit Travel voor meetings en events, is door de Internationale Schaatsunie (ISU) en de Italiaanse IJssportfederatie (FISG) uitgekozen voor het organiseren van het Wereldkampioenschap Kunstschaatsen 2018. Dit kampioenschap vindt plaats van 21 t/m 25 maart in het Mediolanum Forum in Assago (Milaan).

M&E Sport, dé specialist op het gebied van sportevenementen binnen CWT M&E, zal de complexe logistiek van dit vijfdaagse evenement coördineren, inclusief PR en marketing. Tevens zal M&E betrokken zijn bij het toezicht op de bouw van de ijsbaan op Piazza Gae Aulenti en de organisatie van een galadiner in het adembenemende Palazzo del Ghiaccio.

“Dit is een buitengewone kans om de passie voor sport te combineren met de waarden van Made in Italy”, aldus Stefano Abram, algemeen directeur van het organisatiecomité. “Ik ben erg verheugd om samen te werken met een ervaren en betrouwbare partner als CWT M&E. Het optreden als gastheer van een Wereldkampioenschap in Italië is een droom die uitkomt voor allen met een passie voor sport en de bijbehorende waarden. ”

“Het succesvol organiseren van een internationaal evenement in een van de meest toegewijde sportgemeenschappen is een unieke kans”, aldus Raffaele Calia, hoofd Sales en Marketing bij CWT Meetings & Events en M&E Sport.

Ook het Wereldkampioen Kunstschaatsen kan dus worden toegevoegd aan CWT M&E’s snelgroeiende portfolio van sportevenementen. CWT M&E werkt al samen met de UEFA, Dorna en het Italiaans Nationaal Olympisch Comité, waarvoor het onlangs de ticketverkoop, logistiek en ontvangst van de Winterspelen in Pyeongchang in Zuid-Korea heeft georganiseerd.

Over CWT Meetings & Events

CWT Meetings & Events voert jaarlijks 35.000 creatieve, kwalitatief hoogstaande projecten uit voor klanten – in alle sectoren wereldwijd. Onze creatieve know-how helpt ons bij het neerzetten van inspirerende evenementen, terwijl onze logistieke experts garant staan voor de organisatie van professionele vergaderingen en groepsreizen.

CWT Meetings & Events is de meetings & events divisie van Carlson Wagonlit Travel. Volg ons op Twitter @CWT_ME en LinkedIn.

www.cwt-meetings-events.com

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg