Event Agencies

Jan 22, 2022, 9:38
JADA events gaat voor goud!

JADA events gaat voor goud!

09 maart 2018

“YOU ARE GOLD”! is de slogan die JADA events bedacht voor het spectaculaire 50 jarige jubileum van Moore Stephens. Met deze slogan stonden de medewerkers en klanten centraal, want iedereen draagt zijn steentje bij in het succesverhaal van het bedrijf.

We organiseerden een prachtig tweedaags event voor zowel klanten als medewerkers. Het feestelijke avondfeest vond plaats in de Napoleonzaal van J&M Catering. JADA events verraste de gasten met een poëtisch vuuronthaal, een tijdreis door de kantoren van Moore Stephens, schitterende livemuziek, gouden creaturen, heerlijke buffetten én ook passende beelden op een indrukwekkend scherm. Op de avond zelf maakte de Antwerpse kunstenaar Jan Scheirs in ijltempo maar liefst 14 verschillende kunstwerken die later hun plaats vonden in de kantoren van Moore Stephens. Bij het personeelsfeest mocht het een beetje losser en barstte het feest los met een optreden van Royal Funk Force, Crazy Sir-G en de JADA DJ.

Er was nog een reden om te vieren, want Element 61, een onderdeel van het bedrijf, vierde ook zijn 10de verjaardag. Dit vond plaats in het schitterende Salons van Edel. Een optreden van mentalist Gili, verschillende interessante sprekers en een afsluitende receptie stonden hier op het drukke programma.

De Company Day van Moore Stephens ging ook door op dezelfde locatie. Hiervoor bedachten we een speeddate met “vrienden”boekje om de collega’s wat beter te leren kennen. De medewerkers konden genieten van een goed gevuld programma met o.a. de Belgische Improvisatie Liga, een quiz, sprekers en memorabele drone foto’s.

Ja Da was een verjaardag om nooit te vergeten!

Ook zin in een onvergetelijk event? JADA events verbaast je met tonnen creativiteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Contacteer ons via: info@jada-events.be of op het nummer 03 257 09 13.

www.jada-events.be

Meer van JADA events :

JADA events