Event management

Apr 24, 2024, 1:36
Wendelien Lodder nieuwe Director CWT Meetings & Events Benelux

Wendelien Lodder nieuwe Director CWT Meetings & Events Benelux

11 maart 2016

Wendelien Lodder is aangesteld als Director CWT Meetings & Events Benelux. In deze functie is zij verantwoordelijk voor zowel de operationele als commerciële aansturing van het complete Meetings & Events Benelux team. De laatste zes maanden gaf Wendelien als Head of M&E NL al leiding aan het Nederlandse team. Deze verantwoordelijkheid is nu uitgebreid met de Belux organisatie. Daarnaast maakt Wendelien nu onderdeel uit van het CWT Benelux Leadership Team.

Wendelien startte in 2012 haar carrière bij CWT Benelux als Sales Manager. Haar sterke leiderschapskwaliteiten richting de commerciële teams en haar focus op business development hebben de basis gelegd voor de toekomstige groei van de CWT M&E organisatie.

In haar nieuwe rol zal Wendelien zich vooral richten op de strategische inzet van het complete M&E dienstenpakket. Daarnaast zal zij - samen met de teams van Sales en Operations – invulling geven aan de verdere ontwikkeling en groei van het huidige klantenpotentieel.

Over CWT Meetings & Events

CWT Meetings & Events is de meetings & events divisie van Carlson Wagonlit Travel, een internationaal leidende organisatie op het gebied van zakelijk reismanagement en meetings management.

CWT Meetings & Events is een wereldwijde, full-service meetings en events organisatie die innovatieve en effectieve end-to-end strategische bijeenkomsten en event management verzorgt. Met meer dan 1.400 event specialisten in meer dan 68 landen, wordt onze deskundige lokale kennis ondersteund door onze wereldwijde resources.

Wij focussen ons op de organisatie van toonaangevende en innovatieve strategische bijeenkomsten en leveren elk jaar meer dan 35.000 creatieve en kwalitatief hoogwaardige evenementen voor klanten uit alle industriële sectoren. Onze creatieve know-how helpt ons om evenementen neer te zetten met innovatieve venue sourcing, terwijl wij met onze logistieke expertise klanten assisteren bij de organisatie van groepsreizen, de naleving van het evenementenbeleid en de realisatie van kostenbesparingen.

Voor meer informatie over CWT Meetings & Events: www.cwt-meetings-events.com

Twitter: @CWT_ME

Meer van CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg :

CWT Meetings & Events Belgium & Luxembourg