Event management

Mar 29, 2024, 9:53
The Frontline Company breidt uit om het nog beter te kunnen doen

The Frontline Company breidt uit om het nog beter te kunnen doen

11 maart 2016

Om de klanten nog korter en beter op te kunnen volgen, breidde The Frontline Company eind vorig jaar haar team uit. “We hebben een uitstekend 2015 achter de rug en zijn opnieuw gegroeid”, vertelt Managing Partner Peter Desart. “Door de groei dreigde de aandacht ‘in the field’ iets minder scherp te worden en dat kan absoluut niet.”

Tal van opdrachtgevers hebben in het verleden reeds aangegeven graag met The Frontline Company samen te werken. De reden daarvoor is duidelijk: de opdrachten worden nauwkeurig voorbereid, uitgevoerd én opgevolgd. “We zetten alles op alles om de ondertussen gekende kwaliteit van ons werk te behouden en waar mogelijk nog te verbeteren. Omdat we steeds meer werk in ons orderboek mogen noteren en toch dezelfde hoge kwaliteitsservice willen aanhouden, was het noodzakelijk ons team uit te breiden. Onze hosts en hostesses moeten goed gecoacht worden, dus nemen we meer mensen in dienst die dat kunnen doen, vanop kantoor, maar ook en vooral in the field.”

Wie bij The Frontline Company aan de slag gaat, is het voorwerp van een bijzonder grondige selectie. “In een kennismakingsgesprek peilen we uitgebreid naar hun attitude. Onze mensen hebben een voorbeeldfunctie, dus we kunnen en mogen niets aan het toeval overlaten. Hospitality staat bij The Frontline Company voorop, dat is altijd en overal de insteek. En dat geldt voor iedereen, van de parkingboy over de hostess tot en met de eigen mensen. Persoonlijk contact houden met zowel de klanten als de medewerkers is voor ons vanzelfsprekend. Daarom ook dat in the field coachen zo belangrijk is binnen onze bedrijfsfilosofie. Diegene die de planning maakt, werkt ook zelf in the field. Zo leren we niet alleen onze klanten beter kennen, maar ook onze medewerkers. En dat verhoogt dan weer het vertrouwensgevoel dat wezenlijk deel uitmaakt van ons DNA.”  

De afgelopen maanden mocht The Frontline Company drie nieuwe gezichten verwelkomen: Charlotte Vandeputte, Orphée Vanneste en Hannelore Capiau.

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :