Event management

Apr 28, 2024, 14:29
Hostessenservice levert meer dan enkel mooie snoetjes

Hostessenservice levert meer dan enkel mooie snoetjes

14 maart 2016

De liefhebbers voor bouw-, renovatie- en woonsector konden van donderdag 25 februari tot en met zondag 6 maart 2016 hun hart ophalen in Brussels Expo op de 57ste editie van Batibouw. Het thema was “Ervaar Batibouw met uw vijf zintuigen”. Hostessenservice leverde ook nu weer de geschikte hostessen voor diverse stands.

Met 302.667 bezoekers kunnen we vaststellen dat dit jaar wederom een groot succes was voor de organisatoren van Batibouw. Voor de sector is deze beurs zeer belangrijk. Exposanten danken ongeveer 35% van hun jaaromzet aan de aanwezigheid op Batibouw.

Het is dus van groot belang om een goed team achter je te hebben. Daarvoor ging Hostessenservice op zoek naar de geschikte hostessen. De hostessen van Hostessenservice waren te vinden bij Niko, Reynaers Aluminium, WIB Ramen & Deuren, Ravago Plastics, Miniflat Veranda’s & Pergola’s, Profel en WILO.

“Jaar na jaar sluiten we Batibouw af met tevreden klanten”, blikt Wendy Van Nyen, Managing Director van Hostessenservice tevreden terug.

“Voor de samenwerking met Niko mocht Hostessenservice dit jaar vijf kaarsjes uitblazen. Het niveau werd verhoogd om zo nog betere resultaten te verkrijgen. Hostessenservice leverde meer dan enkel mooie snoetjes, wij zorgen namelijk voor tweetalige én goed opgeleide hostessen. Hiervoor werkten de hostessen als tweetalig informant. Ze werden aangestuurd door Kristel Moons van ‘The Operational Agency’.”

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice