Event management

Apr 27, 2024, 18:16
Hostessenservice oogst open doekje bij A.S Adventure

Hostessenservice oogst open doekje bij A.S Adventure

21 mei 2015

Van 8 tot 10 mei schakelde A.S. Adventure het Gentse evenementenkantoor New Balls Please in voor de opening van de nieuwe vestiging in Lommel.

New Balls Please op zijn haar beurt deed beroep op de professionele diensten van Hostessenservice om de talrijke bezoekers van harte welkom te heten alsook een natje en droogje aan te bieden.

Naar aanleiding van de opening van de nieuwe winkel van A.S. Adventure maakte New Balls Please een origineel programma op met tal van animaties om het eerste weekend alvast de nodige luister bij te zetten.

De opdracht bleek een kolfje naar de hand van het gespecialiseerde bureau van zaakvoerster Wendy Van Nyen. De perfect opgeleide hosts en hostessen kregen meer dan één taak toegewezen. Naast de begeleiding op de parking en het onthaal aan de inkom van de winkel, stond het team van Hostessenservice ook borg voor een vlot verloop van de catering.

De talrijk aanwezige gasten hoefden zich ook geen zorgen te maken om hun kinderen. Die werden getrakteerd op diverse leuke animaties en beleefden er overduidelijk veel plezier aan.

Na de al even succesvolle opening van de A.S. Adventure store in Luik een maand eerder was dit opnieuw een mooi bewijs dat de professionals van het enthousiaste team van Hostessenservice echt wel van alle markten thuis zijn!

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice