Event management

Apr 28, 2024, 15:16
April was topmaand voor Hostessenservice

April was topmaand voor Hostessenservice

26 april 2016

Na een rustige periode draait Hostessenservice weer op volle toeren. Een resem Flandria, Yutaka, Kriek, Go-Tan, Elvea en Dulce De Leche degustaties voor Brandactivators, de Marie-Claire Jeans Day voor Sanoma, Daydream Festival voor Par-T, Disney @ the Movies voor Animatiespecialist, de Vlaamse Pijl & Luik-Bastenaken-Luik voor SportsCom, de opening van de FALKE boetiek voor Appletree PR, een leuk evenement in Ghostbusterthema voor JADA-events, de opening van de Zeb winkel in Kontich en vele meer.

Modeblad Marie-Claire organiseerde deze maand een Jeans Day. In verschillende filialen verspreid over heel België konden klanten genieten van een korting van 20%. De dames van Hostessenservice verzorgden het onthaal en de goodiebags.

Het Nederlandse OBUG deed reeds voor het vijfde jaar opnieuw beroep op de uitstekende diensten van Hostessenservice.

Deze maand vond je ook enkele van de kinderanimatoren van Hostessenservice in Kinepolis filialen verspreid over de Benelux voor Disney @ the Movies. Dit voor trouwe klant Animatiespecialist.

Daarnaast waren ze dit jaar weer aanwezig op Daydream Festival voor de verkoop van de official merchandise en het VIP-onthaal.

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice