Event management

Mar 28, 2024, 13:04
Hostessenservice heeft superdrukke maand achter de rug

Hostessenservice heeft superdrukke maand achter de rug

29 oktober 2015

Een resem degustaties voor Flandria, drukke dagen op de stands van EXPO 60+ in Mechelen en nog een heel aantal andere opdrachten ... de hosts en hostessen van Hostessenservice hadden de afgelopen maand de handen meer dan vol. Het was zelfs zo druk dat in de Nekkerhal een tijdelijk kantoor werd ingericht.

Oktober 2015 gaat voor Hostessenservice de geschiedenis in als een van de drukste maanden ooit. "We hebben sinds 2010 niet meer zo'n drukte gekend", blikt Managing Director Wendy Van Nyen tevreden terug.

"We zijn de maand meteen op volle kracht gestart met een aanvraag van Brandactivators om maar liefst 400 degustaties te verzorgen voor Flandria. Daarnaast kwam de veiling ook nog met een aanvraag voor 46 degustaties van de aardbeien. Bovendien hebben we een succesvolle beurs EXPO 60+ in opdracht van Artexis achter de rug. Tijdens de beurs waren we zelfs genoodzaakt om ons kantoor integraal te verhuizen naar de Nekkerhal om onze workload en de talrijke aanvragen op een snelle en vlotte manier te kunnen verwerken. We hadden de beursorganisatie beloofd om de activiteiten van de beurshostessen mee in goede banen te leiden en ook die taak hebben we tot ieders tevredenheid volbracht. Als we even een optelsom maken, zijn we bijzonder tevreden dat de afgelopen maand niet minder dan 14 nieuwe klanten de weg naar Hostessenservice hebben gevonden."

Tijd om nu even uit te blazen is er niet. Momenteel zijn de hostessen immers alweer in vol ornaat aanwezig op de stand van BOL.COM op de boekenbeurs in Antwerpen.

Een video van Hostessenservice op de EXPO 60+ beurs kan u hieronder bekijken.

www.hostessenservice.be

Meer van Hostessenservice :

Hostessenservice