Event management

Mar 19, 2024, 8:48
Stop met onnuttig werk, geniet!

Stop met onnuttig werk, geniet!

30 oktober 2015

Beeple is een online tool om tijdelijke medewerkers eenvoudig te managen. Op 25 en 26 november kan u Beeple ontdekken op de Festivak beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Beeple zorgt voor meer tijd, minder overhead, minder kosten en bant alle administratie. Beeple is absoluut een meerwaarde voor iedereen die met tijdelijk personeel werkt. Lees verder en ontdek hoe u bovendien kans maakt op een jaar lang gratis gebruik van Beeple of een wellness weekend.

Op 25 november en 26 november gaat Festivak, de beurs van de evenementenbranche, opnieuw door. Tijdens de beurs kan u Beeple ontdekken. Met Beeple kan u uw tijdelijke medewerkers eenvoudig beheren. Te denken valt aan vrijwilligers op een festival, promoboys en girls van een marketingbureau, agenten van een securityfirma of kelners van een cateraar.

Beeple is een absolute meerwaarde voor iedereen die met tijdelijk personeel werkt. Stop met het uitvoeren van repetitieve taken zoals rondbellen, mailen of sms'en. Vergeet het bijhouden van een hele personeelsadministratie, verwijs Excel documenten naar de prullenmand en geniet van een overzichtelijke en eenvoudige managementtool. Bespaar tijd, resources en maak minder fouten door Beeple. U zal tijd hebben, vandaar dat Beeple u de kans geeft een wellness weekend te winnen.

Bezoek onze stand op Festivak en maak kans op een wellness weekend voor 2 personen. U kan ons terugvinden op standnummer 115A. Vraag nu een demo aan van Beeple met de code 'Festivak beurs' en maak bovendien kans op een jaar lang gratis Beeple. De winnaars worden op 1 december bekendgemaakt via onze facebookpagina.

Contacteer ons voor een demo: hello@beeple.eu

www.beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple