Event management

Mar 19, 2024, 4:57
Tien nieuwe voetbalanimaties bij Animotion

Tien nieuwe voetbalanimaties bij Animotion

12 november 2015

Met de kwalificatie van de Rode Duivels wordt het Europees Kampioenschap Voetbal volgend jaar één van de topperiodes voor de Belgische evenementensector. Animotion heeft zich daar al goed op voorbereid en biedt niet minder dan 10 nieuwe voetbalanimaties aan.

Blikvanger is Smartgoals, een systeem dat bestaat uit 6 poortjes die voorzien van leds en een infra-rood sensor. Bedoeling is dat de bal doorheen een poortje gaat met opgelichte leds. Door de opstelling van de poortjes en de programmatie van de poortjes te wijzigen krijg je oneindig veel mogelijkheden voor training en interactieve competitievormen. Smartgoals wordt reeds gebruikt door topclubs als PSV, Ajax, Manchester United, Dortmund,… Animotion zal Smartgoals niet alleen verhuren, maar ook verdelen op de Belgische markt.

Andere blikvanger is het Soccer Fun Park. Dit bestaat uit 8 modules waarbij voetbaltechniek op een andere manier gebruikt wordt dan we gewoon zijn. Zo zijn er voetbalbasket, voetbalbowling, voetbalvolley, voetbalramp, enz.

Daarnaast word ook het aanbod voetbaltafels wordt uitgebreid tot 60 stuks en zijn er nu ook digitale scoreborden beschikbaar.

Meer info : www.animotion.eu

Meer van Animotion :