Event management

May 2, 2024, 2:34
K2 Event Services: uw eventmakelaar in hospitality

K2 Event Services: uw eventmakelaar in hospitality

13 november 2015

De missie van K2 Event Services bestaat erin de perfecte schakel (makelaar) te zijn tussen u (de klant) en de professionele vip organisatoren. Zoekt u het juiste netwerkevent in het diverse aanbod van vip evenementen, dan is K2 Event Services ongetwijfeld uw partner voor een gepersonaliseerde aanpak.

K2 Event Services werkt als zelfstandige partner voor een ruim aantal professionele vip organisatoren. Wij bieden events in diverse domeinen aan: gastronomie, muziek, sport, cultuur, show,…

Onze eventportefeuille is divers, uitgebreid en op niveau en biedt de mogelijkheid om uw verschillende doelgroepen met het juiste vip event te benaderen, dit voor zowel kleine als grote groepen.

Graag geven wij hierbij gepast advies of werken we uw jaarplanning mee uit.

Met “Service” maken wij het verschil: we informeren u in detail over de events (swot); we zijn uw enige aanspreekpunt; beantwoorden uw vragen binnen een zeer korte termijn; houden u op de hoogte van primeurs en nieuwigheden; wikkelen uw administratie af,….

Een transparante prijzenpolitiek: we worden door de vip organisaties vergoed en niet door u als klant !

Het afgelopen jaar serviceten we oa Amaluna v Cirque du Soleil, alle matchen Euro2016 van onze Rode Duivels; unieke vipformules tijdens de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, … Cyclocross Koksijde; concerten als U2, Madonna,… FilmFestivals (Oostende, Namur, Gent); Night of the Proms; Royal Serres; Slag van Waterloo; Roland Garros; Beloeil,….

Voor 2016 staat er al heel wat moois op de kalender. Neem reeds een kijkje via deze link. maar beter nog: Maak een afspraak. We stellen met plezier de highlights van 2016 in detail aan u voor.

K2 Event Services
Kathy De Valck
kathy@k2eventservices.be

0486/510.500
058/51.03.14

Meer van K2 Event Services :