Event technologies

Apr 28, 2024, 6:44
Nieuwe tool om tijdelijke medewerkers volledig te managen

Nieuwe tool om tijdelijke medewerkers volledig te managen

09 oktober 2015

Gedaan met frustraties om je medewerkers te managen. Stop met (te) veel tijd te steken in personeelsmanagement. Vergeet het rondbellen of sms'en naar medewerkers zonder antwoord te krijgen. Verwijs de hele papierberg naar de vuilnisbak: een team jonge ondernemers lanceert Beeple, een tool om tijdelijke medewerkers volledig te managen van begin tot einde.

"Beeple maakt van een intensieve en complexe personeelsplanning een gemakkelijke en betoverende ervaring, dat is de belofte die wij maken aan onze gebruikers", vertelt Karel Rabaut, founder en managing partner van Beeple. "Beeple is een online tool voor het managen van tijdelijke medewerkers. Met Beeple kunnen medewerkers in 10 stappen gemanaged worden. Beeple zorgt voor eenvoudig en snel rekruteren van personeel en jobs publiceren. Dankzij een technologische smartplanning verloopt de personeelsplanning zeer vlot. Via een ingebouwd communicatietool kan de gebruiker via meerdere kanalen (mail, sms,...) contact onderhouden met de medewerkers en hen briefen. Na de job kan men eenvoudig en papierloos de medewerkers uitbetalen met 1 klik."

Beeple heeft het systeem de afgelopen maanden in verschillende omgevingen laten testen in the field. "Iedereen die Beeple gebruikt heeft, is laaiend enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en de tijd en kosten die ze besparen door deze tool. Beeple omvat meer dan 160 features om staff management optimaal en efficiënt te laten verlopen. Ontdek nu alle features en beleef de voordelen van Beeple!

Contacteer ons gerust voor een demo via hello@beeple.eu."

www.beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple