Event management

Apr 28, 2024, 6:38
SF Sans Frontière, van het concert van David Guetta tot uw bedrijfsevenement

SF Sans Frontière, van het concert van David Guetta tot uw bedrijfsevenement

27 oktober 2015

Begin oktober werd aan de rand van Luik de grootste tent van Europa opgezet voor het concert van de wereldberoemde Franse dj David Guetta. Voor dit unieke concert in België, koos zijn productieteam voor de full-service formule van het Luikse bedrijf SF Sans Frontière.

"Als Show & Event Experts, zoals we SF Sans Frontière graag omschrijven, waren we verantwoordelijk voor het hele technische aspect van A tot Z, met inbegrip van de podia, de VIP loges, geluid & licht, Heras-afsluitingen, crash barriers, technische regie, en de permanente ondersteuning en raad van onze techniekers. Het productieteam van David Guetta kende het comfort van slechts één enkel aanspreekpunt te hebben voor dit hoogwaardige evenement dat meer dan 10.000 bezoekers heeft aangetrokken. Na het Festival van Ronquières en les Ardentes is het duidelijk dat deze full-concept formule ook nog andere organisatoren weet te verleiden", verduidelijkt Jean-Claude Massaux, communicatie- en PR-verantwoordelijke bij SF Sans Frontière.

Om dergelijke opdrachten tot een goed einde te brengen, kan SF Sans Frontière rekenen op een dertigtal jaren ervaring.

"Inderdaad, want hoewel de naam SF Sans Frontière pas een tiental jaar bestaat, werd dit bedrijf opgericht door Herman Schmit, een topper uit de sector van de podiumverhuur en podiumbouw. Zijn vorige firma was het internationaal bekende bedrijf SonoFlash. Naast podia, geluid en verlichting voor concerten, festivals en andere operatournees in open lucht in Frankrijk, zijn wij ook actief binnen de sector van corporate evenementen, waarbij wij ons ontfermen voor de volledige evenementiële techniek en technologie, zoals decoratie, verlichting, geluid, etc. Kortom, wij zorgen voor alles wat de evenementenagentschappen en de marketingverantwoordelijken, belast van de evenementen van hun bedrijf, zich kunnen inbeelden. Ontdek de vele facetten van SF Sans Frontière, zijn refenties, en alles wat wij kunnen bijdragen aan uw evenementen via www.sf.be", zo besluit Jean-Claude Massaux.

www.sf.be