Event management

Mar 29, 2024, 8:08
Wat heeft oktober voor The Frontline Company te bieden?

Wat heeft oktober voor The Frontline Company te bieden?

10 oktober 2017

Beurzen, sport & auto’s natuurlijk! September was een goed gevulde maand voor The Frontline Company en oktober doet uiteraard niet onder!

Op 5 oktober is de 8ste editie van de ZOUTE GRAND PRIX in Knokke van start gegaan. Op dit prestigieus oldtimerevent stellen luxe automerken hun verschillende modellen tentoon. The Frontline Company was er uiteraard bij om te ondersteunen met informanten en hostessen. Zo vertegenwoordigden we merken als Alfa Romeo, Jaguar, Land Rover, Bentley, Maserati en Lexus.

Heb je het event dit jaar gemist? Kom volgend jaar dan zeker langs!

De score van 100% op de beurzen van september heeft ons nog extra motivatie en vertrouwen gegeven om de komende beurzen aan te vatten. Wat hebben we zoal op onze planning staan? Transport & Logistics in Antwerpen, Empack in Mechelen, BIS beurs in Gent, Salon Educ in Charleroi… Kortom, er is geen enkele beurs in België waar je onze hostessen niet kan vinden!

Bovendien zijn we tegenwoordig niet meer weg te slaan uit de voetbalwereld. Bijna wekelijks staan we in en rond de stadions van voetbalclubs uit eerste klasse A en B. Dankzij Sportizon mogen we voor klanten als Proximus en World Cash Back ons steentje bijdragen aan de voetbalwereld.

Ook al is de Indian Summer ondertussen tot een einde gekomen, The Frontline Company ziet het najaar heel zonnig voor zich!

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :