Event management

Nov 19, 2018, 1:28
Frontliners verspreiden de eerste summervibes

Frontliners verspreiden de eerste summervibes

04 juli 2017

Wie van de muziek en het zonnetje kwam genieten op Rock Werchter & Couleur Café, kwam zeker en vast één van onze Frontliners tegen. Ze waren namelijk aanwezig op het hele terrein! Bij WIN FOR LIFE knipten ze je bandje in ruil voor een kraslotje, bij Proximus zorgden ze voor een volle batterij en op de camping deelden ze frisse Cécémels uit alvorens iedereen aan de tocht naar huis begon.

Heb je onze harde werkers niet gespot? Bewonder ze dan zeker op de feestelijke foto’s!

Luide muziek knalde niet enkel uit de boxen op de festivals, maar ook op het concert van Coldplay in Brussel. Onze dames verzorgden het VIP-onthaal en dat deden ze als geen ander. In augustus staat U2 op het programma, samen met Ronquières, Pukkelpop en Johnnie Walker op Francorchamps! En vorige week brachten enkele hostessen de gasten in hogere zomerse sferen bij de opening van het Park Inn Hotel in Mechelen. Ze werden omgetoverd tot heuse airhostessen en dat leverde leuke beelden op! Dit alles in het kader van een aangename samenwerking met Zanzibar.

Naast het festivalseizoen, blijft het gewone leven natuurlijk ook zijn gangetje gaan. Onze hosts en hostesses waren de afgelopen weken aanwezig op allerhande locaties over heel België. Zo stond er team in Durbuy voor een leuke activatie van Sportizon voor L’Oréal op de Spartacus Run, werden er tevredenheidsenquêtes afgenomen in Brussel en Beveren-Waas in samenwerking met Profacts en SCMS Ceusters en verzorgden hostesses het onthaal op de Golazo Elfstedenronde in Brugge. Ook onze parkingboys konden aan de slag voor onder andere Interbuild. Aan fluohesjes en lichttoortsen geen gebrek!

Interesse in een dynamische samenwerking? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze website. Offertes aanvragen kan via deze link.

Tot snel!

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company :

The Frontline Company