Event management

Jul 18, 2019, 9:31
Any Production draait op volle toeren

Any Production draait op volle toeren

27 juni 2017

Het festivalseizoen is van start gegaan, maar natuurlijk kunnen de teams van Any Production nog niet rustig genieten van de zon. De evenementensector werkt 24/7 en wij ook. Any Production, een samenwerking tussen Rabbit One en Creatorz, is de ideale productiepartner voor uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, brand experience, conferenties en seminaries, vakbeurzen, road shows,…

Een terugblik op enkele van onze recente producties:

Om het renovatieproject in de Nieuwstraat op een originele manier te presenteren, heeft de stad Brussel gekozen voor de installatie van een transparante 3D kubus. Die geeft voorbijgangers een idee van de nieuwe look van de straat, samen met wat uitleg over de materialen die gebruikt worden voor de ondergrond en de straatverlichting. Een productie in opdracht van VO Communication

Bij de lancering van de recentste campagne van Visit.brussels, hebben we teams ingezet in Londen, Madrid, Rome, Berlijn, Amsterdam, Parijs, … om enkele duizenden smurfen in de vier windstreken van de steden te verspreiden. De campagne, die de Belgische hoofdstad wou promoten in het buitenland, was georganiseerd door het agentschap Wunderman.

Opnieuw naar Madrid. Deze keer zorgden onze teams voor de decoratie van de laatste presentatie van de AW 17-18 collectie van Massimo Dutti. De modeshow, die live uitgezonden werd op Instagram, werd gevolgd door een VIP avond georganiseerd door Profirst International onder leiding van Bruno Pani.

Voor een gezellig familiemoment deze zomer, kan u terecht in Knokke voor “Een moment met vlinders”, waar u kan genieten van een drankje omringd door vlinders. Net zoals vorig jaar is Any Production verantwoordelijk voor de technische productie voor Exhibition Hub.

Tot slot zorgden we voor de 150ste verjaardag van Delhaize in Tour & Taxis voor de decoratie van de bar tent, de plaatsing van het meubilair, het creëren van leuningen aan het water, … in opdracht van het duo Eyes-Up en Up Agency.

Deze zomer kan u ons ook nog terugvinden op enkele van de grootste festivals en op Knokke Hippique. En in september zijn we terug voor een nieuwe reeks bedrijfsevenementen!

www.anyproduction.be

Meer van Any Production :

Any Production