Event management

Jun 19, 2019, 0:42
Cask & Friends stand op Horeca Expo 2017: Any Production zorgt voor unieke sfeer

Cask & Friends stand op Horeca Expo 2017: Any Production zorgt voor unieke sfeer

04 december 2017

Any Production is zeker geen nieuwkomer als het aankomt op vakbeurzen en expo’s. De laatste jaren werden ze steeds vaker gevraagd om ontwerpen uit te werken en zelfs de volledige productie van beursstanden aan te leveren, elke keer met een unieke focus. Natuurlijk kon de Horeca Expo 2017 niet ontbreken!

Van 19 tot 23 november werd Flanders Expo in Gent omgetoverd tot de grootste beurs voor catering en horeca professionals in het land.

Cask & Friends, een Belgische importeur van wijnen, bieren en spirits, vroeg Any Production om de volledige productie van hun 26 m² grote beursstand op de expo aan te leveren. Ze vertrouwden hen het design, de bouw en plaatsing van de hele stand toe. Het resultaat was een charmante, gezellige en originele presentatie van de Cask & Friends producten die echt de aandacht trok.

Any Production, een samenwerking van Rabbit One en Creatorz, levert logistiek en productionele ondersteuning en Food & Beverage services, op evenementen, festivals en beurzen. Ontdek hun recente projecten en het resultaat hier.

https://www.anyproduction.be/our-work/

www.anyproduction.be

Meer van Any Production :

Any Production