Event management

Nov 19, 2018, 2:28
Stijlvolle voorstelling nieuwe Gault&Millau gids met Any Production en Hels

Stijlvolle voorstelling nieuwe Gault&Millau gids met Any Production en Hels

23 november 2017

Voor een publiek van meer dan 800 restaurateurs, journalisten en partners, werd vorige week de langverwachte jubileumeditie 2018 van de Gids Gault&Millau voorgesteld. Any Production en Hels stonden samen in voor de productie van het prestigieuze evenement in de AED studios in Lint. Aansluitend was er een mooie receptie met verschillende standen van de partners van Gault&Millau.

Any Production was verantwoordelijk voor de productie, inclusief pre-productie, backstage management, logistieke ondersteuning, communicatie met leveranciers, chefs en sponsors, opbouw en afbouw van het evenement,… Ze zorgden er voor dat alles in goede banen liep zodat het publiek volop kon genieten van deze unieke ervaring.

Hels stond in voor de logistieke ondersteuning bij opbouw en afbouw van het event. Tijdens de proclamatie en bijhorende receptie in de namiddag stonden zij paraat achter de schermen om alles vlot te laten verlopen. Op een uur tijd werd Studio 16 volledig omgebouwd van een receptie met alle partners naar een galadiner. Deze helse opdracht werd volgens timing perfect afgerond.

www.anyproduction.be

www.hels.be

Meer van Any Production :

Any Production