Event management

Mar 29, 2024, 8:56
Stadbrouwerij De Koninck en Festen slaan de handen in mekaar!

Stadbrouwerij De Koninck en Festen slaan de handen in mekaar!

30 november 2017

Wie een uitje maakt naar Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen, zal na een unieke interactieve rondleiding, kunnen vertrouwen op het team van Festen voor het belangrijkste gedeelte van de toer: het proeven van de bieren!

Het project sourcing agency uit Antwerpen zal met hun team de bediening in de bars en op evenementen van de stadsbrouwerij verzorgen. Festen specialiseert zich in het samenstellen van teams met specifieke vaardigheden zodat deze efficiënt kunnen worden ingezet op allerhande bedrijfsevents en privéaangelegenheden. Daarnaast bieden zij logistieke ondersteuning aan zowel eventlocaties, als event agencies en particulieren. Dit jaar nog blies het bedrijf 10 kaarsjes uit en verhuisde het begin augustus naar een nieuwe locatie in Berchem. Het nieuwe partnership met Stadsbrouwerij De Koninck is wederom een bevestiging van de succesformule die ze al jarenlang hanteren.

“Het fijne aan de bar [in de stadsbrouwerij] is dat ze vrij toegankelijk is. Je komt hier in contact met zowel dagtoeristen die een rondleiding gevolgd hebben, als met echte Antwerpse locals en bierliefhebbers”, zegt Sebastian, zaakvoerder van Festen. “Doordat onze organisatie haar wortels heeft in Antwerpen, kunnen we een meerwaarde betekenen in het vormen van een team dat zowel de noden van die lokale klanten kan opvangen, als het internationale publiek op een fijne manier kan verder helpen. De kwaliteit van het team staat zoals altijd voorop”.

Stadbrouwerij De Koninck werd opgericht in 1833 en is ondertussen ook de laatst overgebleven stadsbrouwerij. Deze rijke geschiedenis in combinatie met enkele sfeervolle zalen, maakt van de stadsbrouwerij de ideale setting voor evenementen met een uniek karakter. Ook hiervoor zal Festen telkens een team samenstellen dat inspeelt op de specifieke noden van de klant. In september 2015 opende Stadsbrouwerij De Koninck zijn nieuwe bezoekerscentrum. Muren werden gesloopt, nieuwe ruimtes gecreëerd en na drie jaar zweten en zwoegen was de brouwerij klaar om gasten uit de hele wereld een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het interactieve brouwerijbezoek neemt gasten mee op een 360° toer die hen volledig onderdompelt in de wereld van de Antwerpse Stadsbrouwerij.

Ook op zoek naar een partner waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan?

Neem dan zeker eens contact op met Festen. Zij zullen graag met jou de opties bekijken om tot een oplossing op maat te komen.

www.festen.be

www.dekoninck.be

Meer van Festen :

Festen