Event Agencies

Jun 21, 2018, 18:35
Any Production beleeft drukke herstart

Any Production beleeft drukke herstart

08 september 2017

Na een korte zomervakantie is het team van Any Production op volle kracht gestart met een drukke nazomer. Het eerste weekend van september was het meteen alle hens aan dek met twee massale producties, waarover u verder meer leest. Maar eerst en vooral wil het bedrijf het vertrek van Ross aankondigen.

Ross …

262017anyprod siteNa 11 jaar loyale dienst heeft Ross op 31 augustus Rabbit One verlaten. Van stagiair over fieldworker naar teamleader en projectmanager: Kevin Verheyde a.k.a. ‘Ross’ nam gezwind de ene stap na de andere op de ladder naar de top! Maar Ross is ondertussen ook vader van een gezin en wil graag nieuwe horizonten verkennen, met een regelmatiger werkschema om meer tijd met de familie door te kunnen brengen. Overigens verdwijnt Ross niet helemaal van de radar. Hij zal het team op een aantal specifieke projecten blijven ondersteunen.

Ross behoudt zijn gsm-nummer, zijn e-mails worden intern doorgestuurd en opgevolgd. Hebt u briefings? Aarzel dan niet een e-mail te sturen naar rabbit@rabbitone.be of bel even op 02 244 93 10.

Brussels Stephex Masters

Na een eerste succesvolle samenwerking begin juli op de Knokke Hippique, heeft Stephex ook voor de productie van de Brussels Stephex Masters aan Any Production support gevraagd. Het evenement is een van de meest prestigieuze springwedstrijden ter wereld en vond dit jaar plaats van 31 augustus tot 4 september in Wolvertem, een oase van groen aan de rand van Brussel. Meer dan 2.500 bezoekers per dag en ongeveer 7.800 VIP's hebben hun opwachting gemaakt om deze competitie op hoog niveau bij te wonen. Any Production heeft zowel bij de opbouw als tijdens het evenement zelf de organisatie productioneel ondersteund, zodat alles in goede orde kon verlopen.

Homecoming - Dimitri Vegas & Like Mike

Hoewel de Belgische DJ's Dimitri Vegas & Like Mike extreem populair zijn en constant over de hele wereld reizen, blijft Willebroek hun echte thuis. Vorig weekend trakteerden Dimitri Vegas & Like Mike de inwoners van Willebroek op een exclusieve DJ-set. Het concert, dat de naam "HOMECOMING" meekreeg, werd georganiseerd om de fans van het eerste uur te bedanken. Rabbit One verzorgde deze productie in samenwerking met de stad Willebroek. Any Production ondersteunde de vzw Willebroek Winkelhart voor de opzet van het F&B gebeuren voor het publiek.

Foto Stephex Masters ©jerroenwillems.be

www.anyproduction.be

Meer van Any Production:

Any Production