Event management

Jun 19, 2019, 1:34
En de award gaat naar…

En de award gaat naar…

12 februari 2018

Any Production, voor het bouwen van een ongeëvenaarde set op Les Magritte du Cinéma en de D6bels Music Awards! Het was een bijzondere uitdaging: 2 sets in 2 weken tijd voor 2 verschillende live shows, maar het team zorgde met decoratie en enkele creatieve Everblocks constructies voor een uitzonderlijk resultaat.

Les Magritte du Cinéma, zeg maar de Oscars van Franstalig België, brengen elk jaar de grootste Belgische filmsterren naar de Square Brussels voor een glamoureuze avond. Rabbit One stond in voor de set van de live show op de RTBF. Set en lighting design werden voorzien door Jean-Jacques Marotte. Het team decoreerde ook de make-up ruimte in The Hotel, waar de blikvangers zonder twijfel de 2 muren van 7m op 2m waren, gemaakt uit Everblocks, … onze succesvolle legoblokken die we sinds een jaar in verhuur aanbieden.

Tijdens de live uitzending van de D6bels Music Awards de week ervoor maakte Any Production ondersteund door Rabbit One opnieuw deel uit van een winnend team. Set en lighting designer Jean-Jacques Marotte en het productieteam van KROZ kregen ondersteuning van de ervaren crew, die ook zorgden voor de opbouw van een 13m lange Everblocks muur en zelfs een Everblocks bar. Het geslaagde event werd ook live uitgezonden op de RTBF.

Interesse in onze Everblocks?

Contacteer ons op info@anyproduction.be of bezoek onze website www.anyproduction.be

Meer van Any Production :

Any Production