Event management

Jun 21, 2018, 18:32
September is er!

September is er!

01 september 2017

En terwijl de meeste mensen de komst van deze gevreesde drukke maand zo lang mogelijk wilden uitstellen, zijn de planners van The Frontline Company al lang bezig met het verwerken van aanvragen voor de maanden september en oktober. En ze gaan zelfs nog een stapje verder. Want intussen zijn we al een geruime tijd bezig met de rekrutering voor het Autosalon 2018. Op ons bureau heerst stilte voor de storm… en die spanning willen we jullie niet onthouden!

Eind augustus waren een deel van onze Frontliners polsbandjes aan het knippen en herlaadbare batterijen aan het uitdelen op de weide van Kiewit. Alle Pukkelpoppers maakten dankzij de Nationale Loterij en het Antwerpse evenementenbureau Zanzibar kans op plezier voor het leven. Wij zetten maar al te graag onze scharen onder deze actie! Een ander Frontlineteam zorgde ervoor dat de festivalgangers 4 dagen lang beroep konden doen op hun gsm wanneer ze hun vrienden voor de zeshonderdste keer kwijtspelen. Op de stand van Proximus konden ze namelijk terecht voor een herlaadbare batterij. Onder het toeziend oog van Zanzibar, stonden de hosts en hostesses dag en nacht klaar. Wist je trouwens dat je onze enthousiaste medewerkers kon vinden op maar liefst 8 verschillende festivals? Graspop, Rock Werchter, Couleur Cafe, Les Ardentes, Dour, Les Francofolies en Ronquières passeerden de revue. Met Pukkelpop kwam het einde in zicht, want het was de kers op onze festivaltaart.

Een vijftiental hostesses zorgden twee maanden lang ook voor een feestelijke sfeer aan de kust: zij mochten kortingsbonnen, ijsjes en sangria uitdelen ter promotie van de LIDL-winkels. Hard werken in combinatie met een ijsje en een fris zeebriesje, wie kan daaraan weerstaan? Niet te missen sfeerbeelden kan je hieronder bekijken.

Augustus sloten we definitief af in Spa tijdens de F1 Belgian Grand Prix! We werden namelijk gecontacteerd door Johnnie Walker en kregen de vraag om een team van 36 Frontliners in te schakelen. Meer specifiek gingen we op zoek naar Brand Ambassadors & Promos, Runners, Mixologists, Teamleaders en Bar Staff. Van 24 tot en met 27 augustus kon je onze knappe koppen spotten op het circuit van Francorchamps. Het was een onvergetelijke ervaring. Blijf ons zeker volgen op alle sociale media en ontdek daar de leukste momenten tijdens de F1!

Het einde van augustus is het startsein voor een overvol september. Op het programma: Memorial van Damme in samenwerking met Golazo, voor Sportizon verzorgen onze hostesses de Continental Cycling Heroes, voor Eventmasters de Bosch familiedag en tijdens Matexpo kan je ons vinden bij De Bruycker, Wolftech en Iveco (via Zoot). Daarnaast nog activaties voor Marie-Jo op verschillende plaatsen in Europa, de lancering van de LIDL-collectie en de beurs Nextel samen met Meraki Moments, Sistema Congress Leuven voor het Italiaanse eventbureau Sistema Congressi en dan nog het jaarlijks terugkerende Meet-IT en het Notarieel Congres in samenwerking met Act!Events, Verstegen Javabeurs, … Een heel drukke maand met een heel arsenaal aan klanten en events maken hun opwachting! En daarbovenop zijn we ook al druk bezig met de zoektocht naar geschikte profielen voor het Autosalon. Met meer dan 20 jaar ervaring op het salon zijn wij de uitgelezen partner van de topmerken die op zoek zijn naar kwalitatieve, meertalige en commerciële profielen. Hierdoor genieten we de voorkeur van meerdere premiummerken.

Oh! En niet te vergeten: in augustus kregen twee collega’s een kroontje, want Sam en Charlotte waren jarig! Felicitaties, kaartjes en cadeautjes zijn uiteraard altijd welkom.

Alle contactinformatie en vrijblijvende offertes kan je vinden op:

www.thefrontlinecompany.be

Meer van The Frontline Company:

The Frontline Company