Decors & Stands

Nov 18, 2018, 9:50
DIRIGO breidt activiteiten uit met Deco & Design

DIRIGO breidt activiteiten uit met Deco & Design

16 november 2017

Het Deco & Design team van DIRIGO zorgt naast het creëren van moodboards, 2D & 3D tekeningen nu ook voor de ideale combinatie van meubilair, bloemen, planten, decoratiematerialen en de praktische uitwerking hiervan. Zo zorgen we er voor dat onze voorstellen en tekeningen optimaal naar de realiteit worden vertaald.

Een geslaagd event, een unieke belevenis voor de genodigden…, het valt of staat met de juiste look & feel. Om het gewenste gevoel te scheppen en de juiste boodschap over te brengen, speelt de inkleding van de venue een belangrijke rol. Daarom zetten we verder in op een goede voorstelling van het event tijdens de voorbereidingsfase met o.a. tekeningen en nemen we vanaf nu tijdens de productie de praktische uitvoering tot in het detail voor onze rekening.

Set & stage design, tafeldecoratie, thema inkleding, look & feel volgens brand guidelines en praktische realisatie zijn allemaal aspecten waarvoor je een beroep kan doen op het Deco & Design team van DIRIGO.

Een mooi voorbeeld van het belang van de juiste sfeer zijn de Telenet Mobile Days die dit jaar plaatsvonden in de Event Lounge te Brussel. Binnen het aangereikte thema ‘DISCOVERY’, creëerde het Deco & Design team van DIRIGO een unieke sfeer van vintage Scandinavisch interieur, gemixt met subtiele plantenaccenten, unieke ecosystemen en bijpassende decoratie. Elke tafel en zithoek zag er op zijn eigen unieke manier anders uit, met een sterk individueel karakter, perfect passend binnen het thema en het grotere geheel.

DIRIGO is een productiehuis voor events met meer dan 15 jaar ervaring. We ondersteunen event organisatoren bij de organisatie van binnen- en buitenlandse events. DIRIGO is een waardevolle “Add on” voor jouw event team of een betrouwbare “Blend in” in jouw organisatie.

Inspiratie nodig voor de inrichting van een volgend event? Contacteer ons dan snel via mail: hello@dirigo.be of via telefoon: +32 (0) 15 400 107. We komen ons graag persoonlijk aan jou voorstellen.

DIRIGO – “Translating ideas into Reality”

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects