Decors & Stands

Nov 19, 2018, 2:23
IDEO - uw decoratie op maat

IDEO - uw decoratie op maat

30 november 2017

IDEO Event Design is een decoratiebedrijf voor evenementen dat zich onderscheidt door zijn geschiedenis en zijn ervaring. Het multidisciplinaire team is samengesteld uit verschillende persoonlijkheden met uiteenlopende vaardigheden zoals decorateurs, specialisten in bloemensierkunst, scenografische kunst, enz.

IDEO Event Design werd meer dan 10 jaar geleden opgericht en heeft zich snel opgeworpen tot een referentie inzake kwaliteit in de aankleding van publieke en private evenementen, zowel in België als in het buitenland. Sindsdien is en blijft het hun doel om ontwerpen op maat te maken om een unieke sfeer te creëren, met respect voor de wensen van de klant.

Isabelle Theunis en haar team stellen al hun knowhow, hun creativiteit en hun durf ter beschikking zodat uw dromen werkelijkheid worden en uw evenement in de herinneringen van de mensen gegrift zal staan.

Voor meer informatie, contacteer IDEO via 02/502 53 86.

Privéfeesten - Bedrijfsevenementen - Galadiners - Kerstfeestjes - Vernissages en Expo - Beurzen - Modeshows - Bruiloften – Bloemensierkunst

www.ideo.be

Meer van Ideo Event Design :

Ideo Event Design

  • Adresse / Adres : Rue l’Eté 54 - 1050 Ixelles / Zomerstraat 54 - 1050 Elsene
  • Téléphone / Telefoon : +32 (0)2 502.53.86
  • Adresse e-mail / E-mailadres : info@ideo.be
  • Site web / Website : www.ideo.be