Decors & Stands

Jun 21, 2018, 18:31
"Ideo, een decor op maat, een unieke sfeer. Altijd een stap verder"

"Ideo, een decor op maat, een unieke sfeer. Altijd een stap verder"

25 augustus 2017

Dat is het credo waar Ideo al meer dan 15 jaar voor staat met het oog op het aanbieden van gepersonaliseerde en buitengewone decoraties voor evenementen. “Door het creëren en realiseren van op maat gemaakte ontwerpen richten wij ruimten in voor zowel privé als zakelijke evenementen. Onze fantasie en creativiteit stellen ons in staat om de grenzen tussen droom en werkelijkheid weg te gommen.”

Ideo laat meubels, kleuren, materialen en bloemen harmonieus samengaan om precies de sfeer te creëren waar de klant naar op zoek is. “Dankzij een competent en goed georganiseerd team leveren wij verfijnd en verzorgd werk, tot in de kleinste details. Onze professionaliteit stelt ons in staat om altijd en overal aan al uw wensen te voldoen. Dat doen we door het maken van de meest uiteenlopende decoraties, van de eenvoudigste tot de meest spectaculaire, van gedekte tafel tot volledige decorontwerpen.”

Ideo is actief in België en in het buitenland (Frankrijk, Engeland, Zwitserland, Luxemburg, Nederland, ...).

“Bezorgd over de impact op ons milieu-impact, sorteren en recycleren wij de gebruikte materialen en is het onze ambitie om met een maximum aan ecologische producten te werken. We hechten veel belang aan het sensibiliseren van de mensen met wie we werken om onze omgeving te respecteren.”

Isabelle Theunis en haar team gooien al hun knowhow, creativiteit en durf graag in de strijd om van elk evenement telkens opnieuw een uniek ‘topwerk’ te maken.

 

Privéfeest – Bedrijfsfeest - Galadiner - Christmas Party – Vernissage en Expo - Beurzen - Modeshow – Huwelijk – Bloemensierkunst

Voor meer informatie: Contacteer Ideo op 02/502 53 86.

Ideo Event Design
Zomerstraat 54 - 1050 Elsene

www.ideo.be

Meer van Ideo Event Design:

Ideo Event Design

  • Adresse / Adres : Rue l’Eté 54 - 1050 Ixelles / Zomerstraat 54 - 1050 Elsene
  • Téléphone / Telefoon : +32 (0)2 502.53.86
  • Adresse e-mail / E-mailadres : info@ideo.be
  • Site web / Website : www.ideo.be