Event technologies

Jan 21, 2019, 21:05
DIRIGO: Interactieve Meetings, Technische Regie en Locatie Scouting

DIRIGO: Interactieve Meetings, Technische Regie en Locatie Scouting

18 december 2017

Hoe maak je een meeting interactiever en hoe betrek je deelnemers meer bij een event? Op welke nieuwe technieken kan je beroep doen om jouw presentatie te “pimpen”? DIRIGO helpt je bij de juiste keuze op vlak van technologische innovatie, het zoeken naar de meest geschikte locatie en zorgt voor vlotte repetities en een perfecte show.

Interactieve Meetings

Wil je mensen meer activeren tijdens een Q&A sessie of wil je gewoon meesurfen op de digitalisering van de event sector?

Met een digitale Live Q&A verlaag je de drempel om vragen te stellen tijdens en na de presentatie. Genodigden hoeven niet langer te wachten tot de sessie is afgelopen om een vraag te kunnen stellen, ze kunnen hun vragen zelfs anoniem indienen.

DIRIGO heeft de expertise om live Q&A, polls, games en enquêtes via verschillende platformen zoals een Mobile Event App of Mobile Website te implementeren in jouw meeting.

Technische Regie

Repetities die veel te veel tijd in beslag nemen? Of helemaal geen repetitie vooraf, waardoor je onzeker wordt over het resultaat? Heb je een aantal punten in je presentatie die extra aandacht vereisen?

DIRIGO is sinds jaren specialist in repetitie management en technische regie. Zo worden alle betrokken partijen op een gecoördineerde manier samengebracht en wordt er een duidelijk technisch draaiboek uitgeschreven. Tijdens de show zorgt een regisseur van DIRIGO ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en de boodschap op de juiste manier naar het publiek wordt overgebracht.

Locatie Scouting

Ben je op zoek naar de perfecte event venue? Of heb je hulp nodig bij het bekijken van de technische aspecten van de locatie?

Met onze kennis en expertise op het gebied van locaties en technische ondersteuning, kunnen wij jou helpen bij het kiezen van de geschikte locatie, gebaseerd op jouw ideeën en concept, het aantal aanwezigen en de technische vereisten.

DIRIGO is een productiehuis voor events met meer dan 15 jaar ervaring. We ondersteunen event organisatoren bij de organisatie van binnen- en buitenlandse events.  DIRIGO is een waardevolle “Add on” voor jouw event team of een betrouwbare “Blend in” in jouw organisatie.

Hebben we jouw interesse gewekt? Geef ons dan een seintje via hello@dirigo.be voor een persoonlijke presentatie.

Het volledige DIRIGO team wenst jullie leuke feesten en een eventful 2018!

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects