Event management

Apr 20, 2024, 2:20
DIRIGO: 2D & 3D Tekeningen

DIRIGO: 2D & 3D Tekeningen

09 maart 2017

Vraag jij je af bij het organiseren van een event hoe de setting eruit zal zien als alles opgebouwd is? Is er wel voldoende ruimte voor al jouw genodigden? DIRIGO ondersteunt eventorganisatoren bij de organisatie van hun (inter)nationale events op basis van vier pijlers: Operations, Technics, Innovation en Design.

DIRIGO levert gedetailleerde en realistische plannen, 2D en 3D tekeningen, simulaties en renders van de venue. Deze plannen zullen je helpen bij het maken van beslissingen en andere beslissingsnemers, partners en sponsors overtuigen. Dit zowel in het sales traject als de realisatiefase. Ze helpen bovendien bij de praktische uitvoering zoals de implementatie van audiovisuele technieken zodat ook de technische kant van jouw event volledig aan alle verwachtingen voldoet.

De look & feel van jouw event is een belangrijk onderdeel van de boodschap die je wil uitdragen naar jouw gasten. Om dit alles te verwezenlijken, helpt DIRIGO je met het ontwikkelen en uittekenen van het concept, het selecteren van de juiste materialen en leveranciers, én het implementeren van jouw branding op de perfecte locatie.

DIRIGO is een Event Production Company met meer dan vijftien jaar ervaring en de ideale ‘add on’ of ‘blend in’ binnen jouw team.

Wil je meer te weten komen, neem dan een kijkje op onze website.

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects