Event management

Dec 16, 2018, 21:28
DIRIGO – Hoe kan een tekening helpen bij een volgend event?

DIRIGO – Hoe kan een tekening helpen bij een volgend event?

16 februari 2018

DIRIGO maakte al een stevige start in het nieuwe jaar: we realiseerden enkele (inter)nationale producties in januari, startten een interne werkgroep rond de nieuwe GDPR-wetgeving en sloten ons lidmaatschap af bij B-ESA (Belgian Event Supplier Association). Ook in 2018 ligt onze focus op de praktische support naar bedrijven in de event sector, 2D & 3D tekeningen creëren is hier een belangrijk onderdeel van.

Als jij je tijdens de voorbereidingen van een event afvraagt hoe de venue er zal uitzien, of alles wel in de zaal past en hoe je de brand identity op de juiste manier kan vertalen in de aankleding, dan zijn 2D & 3D tekeningen de ideale visuele representatie.

DIRIGO’s Deco & Design team zorgt voor gedetailleerde en realistische 2D & 3D tekeningen op schaal, simulaties en renders van de venue. Deze helpen jou bij het maken van beslissingen en overtuigen andere partners en sponsors, zowel in het pitch en sales traject als in de realisatiefase. Bovendien zijn deze plannen de leidraad voor het integreren van audiovisuele technieken zodat ook de technische kant van het event volledig aan alle verwachtingen voldoet.

De look & feel van een event is een belangrijk onderdeel van de boodschap die je wil uitdragen naar de gasten. Om dit alles te verwezenlijken, helpt DIRIGO’s Deco & Design team je met het verder ontwikkelen en uittekenen van het concept, het selecteren van de juiste materialen en leveranciers, het kiezen van de perfecte decoratie én het implementeren van de branding op de ideale locatie.

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het nut van een tekening?

Om het jaar goed in te zetten biedt DIRIGO nieuwe klanten een gratis basistekening* voor een volgend event.  Mail nu naar hello@dirigo.be en maak snel een afspraak voor een briefing. Wij laten je met plezier kennis maken met de verschillende mogelijkheden.

Het DIRIGO Team

“Translating ideas into Reality”

*Een basistekening omvat maximaal 1 dag tekenwerk. Deze actie is geldig tot 30/03/2018, is niet cumuleerbaar en enkel mogelijk mits briefing na afspraak.

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects