Decors & Stands

Jan 20, 2019, 14:24
DIRIGO Deco & Design brings nature inside

DIRIGO Deco & Design brings nature inside

04 mei 2018

Voor een internationaal sales event rond ecologie en nieuwe, energiezuinige technologieën, zorgde het Deco & Design team van DIRIGO voor het ontwerp en de volledige aankleding en decoratie van de presentatie- en cateringruimte met als thema: “Bring Nature Inside”.

De briefing voor DIRIGO was kort en krachtig: “op zoek gaan naar een manier om de boodschap van de klant kracht bij te zetten en deze te vertalen naar de aankleding van de event venue”. Het Deco & Design team van DIRIGO zorgde voor een krachtig ontwerp aan de hand van 2D en 3D tekeningen waarbij zwevende structuren met hangende planten in combinatie met grote gedimde gloeilampen zorgden voor een intieme sfeer. Dit alles gecombineerd met tafels in natuurlijk, onbewerkt hout met rieten barkrukken en een sobere tafeldeco van groene bloembollen en takken, om alles een gezellig bosgevoel te geven.

Deco Freelancers gezocht

Gezien de groei van het Deco & Design team binnen DIRIGO, doen we ook een oproep aan freelancers met deco ervaring om zich aan te melden. Mensen met groene vingers en/of interieur freaks, die oog voor detail hebben, stressbestendig zijn en als freelancer flexibel en gemakkelijk ingezet kunnen worden komen in aanmerking. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met jouw CV, portfolio en motivatiebrief naar hello@dirigo.be.

Nieuw adres

En “last but not least”, DIRIGO is verhuisd! Dus graag even allemaal jullie bestanden updaten met het nieuwe adres: DIRIGO Projects bvba, Fabriekstraat 38 bus 32, 2547 Lint.

DIRIGO

‘Translating ideas into reality’

www.dirigo.be

Meer van Dirigo :

Dirigo Projects