Decors & Stands

Jun 22, 2021, 22:41
Creaplan bouwt jenever-kerstboom voor Filliers

Creaplan bouwt jenever-kerstboom voor Filliers

10 december 2020

Filliers distillery verraste zijn medewerkers met een 5 meter hoge kerstboom opgebouwd met 2.000 flessen graanjenever . Voor het ontwerp en de realisatie sloeg Filliers Distillery de handen in elkaar met standen- en interieurbouwer Creaplan uit het nabij gelegen Nazareth.

Cafés en restaurants die de deuren moeten gesloten te houden, geen kerstmarkten en de vraag van de overheid dit voorjaar om massaal ontsmettende handgel te produceren voor de zorgsector. Ook voor de medewerkers van Filliers Distillery is 2020 een wel zeer bijzonder jaar geweest. “Dit jaar heeft iedereen op de stokerij het uiterste van zichzelf gegeven. Een inspanning die zeker beloond mag worden. Normaal zou je dan een gezellig personeelsfeest organiseren en met z’n allen toasten op het nieuwe jaar, maar ook dat is niet mogelijk. Daarom het plan voor de bouw van een wel zeer bijzondere kerstboom, volledig op maat gemaakt van de stokerij, om de medewerkers alsnog te verrassen.” Aldus Bart Cnudde CEO van Filliers Distillery.

Voor het ontwerp en de realisatie sloeg Filliers Distillery de handen in elkaar met standen- en interieurbouwer Creaplan uit het nabij gelegen Nazareth. Zij zijn Belgisch marktleider op gebied van standenbouw en interieurdesign en dus de geknipte partij om vorm te geven aan het idee van Bart. Het resultaat is een ruim 5 meter volledig op maat gemaakte houten constructie in de vorm van een kerstboom, afgewerkt met ruim 2.000 uitgelichte flessen Filliers 30° Graanjenever. De groene fles met rode en witte accenten op het etiket en dop maken er een indrukwekkende ‘glazen’ kerstboom van. “Toen Bart bij ons kwam aankloppen, waren we meteen verkocht voor zijn idee! Iedereen kent ons vooral als standenbouwer voor beurzen en events, maar we zijn ook actief in totaalinrichtingen en displays. Een specialisatie waar we dit jaar meer dan ooit hebben op ingezet. Het uittekenen en bouwen van deze spektakelkerstboom was dan ook een kolfje naar de hand van onze ontwerpers en bouwers.” zegt Michael Debaveye, CEO van Creaplan.