Decors & Stands

Feb 25, 2020, 1:06
Goldfish Party Rental wordt partner van Felix Pakhuis & Bourla Schouwburg

Goldfish Party Rental wordt partner van Felix Pakhuis & Bourla Schouwburg

06 september 2019

Sinds juli is Goldfish Party Rental actief als partner van de Antwerpse eventlocaties Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg. Goldfish Party Rental zal beide locaties ondersteunen met materiaaladvies en -invulling om de beleving op events te optimaliseren.

 

In 2009 sloegen Tom Le Clef en Ivo De Beer de handen in mekaar om in het 19de-eeuwse pakhuis een restaurant en evenementenlocatie onder te brengen. De site heeft verschillende ruimtes, met elk hun eigen functie en karakter.

 “Ons sales team houdt van een persoonlijke aanpak”, zo vertelt Gerald Van der Planken, Event Manager van Felix Pakhuis en Bourla Schouwburg. “Daarbij vervullen zij de wensen en noden van onze klanten tot in het kleinste detail. Zo wordt ieder evenement op maat uitgewerkt. 
Al onze zalen kunnen ingericht en gedecoreerd worden volgens specifieke wensen waarbij wij steeds streven naar die extra touch.” 

De eerste contacten tussen Goldfish Party Rental en beide eventlocaties ontstonden tijdens de voorbije BEA Awards. “Daar had ik het genoegen om Jonathan Geerinckx te mogen ontmoeten op de BEA’s, waarbij hij Goldfish aan mij voorstelde. Na het bekijken van de website was ik onder de indruk. Het hedendaags en uitgebreid assortiment dat zij aanbieden is voor ons een grote troef om aan onze klanten te kunnen voorleggen. Zo kunnen onze klanten de materialen die zij verkiezen selecteren en kunnen wij keer op keer vernieuwing brengen in de beleving op onze evenementen. Kortom helpt Goldfish ons bij een uitwerking op maat voor ieder event.” 

Ook de persoonlijke aanpak van Goldfish Party Rental bleek een belangrijke factor in de uiteindelijke keuze. “Zij staan ons bij met materiaaladvies en -invulling om de beleving op onze events te optimaliseren. Tevens is de inspraak met betrekking tot uitbreiding van bepaalde artikelen in hun gamma voor ons een beslissende factor geweest, daar zij zo aan onze specifieke behoeften een antwoord bieden.” 

 

Felix Pakhuis & Bourla Schouwburg: gastro- én evenementlocaties

Het Felix Pakhuis is dé locatie bij uitstek voor alle gastro- & eventliefhebbers. De verschillende zalen, met elk een eigen karakter, zorgen dat er voor elk wat wils te vinden is. “FELIX RESTO is het karakteristieke restaurant dat, met zijn vernieuwde sharingkaart, wenst te benadrukken dat in “de felix” alles draait om gedeeld geluk. Iedere zater-, zon- en feestdag, kan je er bovendien genieten van een heerlijk uitgebreid brunchbuffet. Het restaurant biedt plaats aan 125 personen en kan eveneens afgehuurd worden voor events.”

Ook voor het ontvangen van evenementen is er een divers aanbod van ruimtes. “Voor alle evenementen kan je terecht in onze feestruimte HET SALON. Deze multifunctionele ruimte, gekenmerkt door authentieke zuilenrijen, biedt mogelijkheden voor zowel privé- als bedrijfsevenementen. De zaal beschikt nl. over in-house catering en is voorzien van alle moderne audiovisuele faciliteiten. Of het nu over een huwelijk, de lancering van een nieuw product of een personeelsfeest gaat, de mogelijkheden zijn talrijk. In combinatie met HET SALON kan ook de imposante LICHTSTRAAT van het Felix Pakhuis exclusief gehuurd worden. De LICHTSTRAAT leent zich perfect voor aperitieven, zomerse recepties, walking dinners, huwelijksceremonies, etc. Tot slot kan iedereen terecht in DE MARKT. Dé plek waar iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt wordt verwent. Onze gasten kunnen hier terecht voor recepties, kookworkshops, productlanceringen, zittend diner of een walking dinner. You name it!”

Naast het Felix Pakhuis baat hetzelfde team ook de Bourla Schouwburg uit. De Bourla Schouwburg is sinds 1998 de thuisbasis van het theatergezelschap Toneelhuis. “Sinds 2015 mogen wij BAR PIERRE en DE FOYER onder onze vleugels nemen. DE FOYER is een prachtige authentieke zaal die ieder evenement een warme, majestueuze uitstraling geeft. BAR PIERRE, onze lunch-en aperozaak op het gelijkvloers, kan ook dienen voor recepties of kleine evenementen. En wie snel is, kan op de dagen zonder theatervoorstellingen ook de GROTE ZAAL van de Schouwburg benutten.”

“Voornamelijk hosten wij business events, al zijn beide locaties enorm geliefd voor huwelijksfeesten en ceremonies. Ook de organisatie van nightlife events is ons niet vreemd, daar wij instaan voor de productie van CAFE AU LAIT PARTY, OLDSKOOL en EXTRAVAGANZA. Vorig jaar mochten wij ruim 140 evenementen in het Felix Pakhuis organiseren en een 40-tal in de Bourla Schouwburg”, zo besluit Gerald Van der Planken.

Meer van Goldfish Industries Party Rental :

Goldfish Industries - Party Rental