Decors & Stands

Feb 25, 2020, 1:54
Feestverhuur Van Rompaey wordt onestopshop voor evenementen

Feestverhuur Van Rompaey wordt onestopshop voor evenementen

27 augustus 2019

Twee maanden nadat Feestverhuur Van Rompaey sectorgenoot Rent A Lounge overnam, is het huiswerk van CEO Bart Van Dessel klaar. “We zijn klaar voor de grote omwenteling”.

Wat begin mei als een fusie werd voorgesteld, blijkt een overname te zijn. Feesttoeleverancier Van Rompaey uit Herentals nam wel degelijk buur en sectorgenoot Rent A Lounge over. “Dat eerder dit jaar derden de zaken foutief voorstelden, betreuren we. We namen Rent A Lounge effectief over en doen dat met een ambitieuze visie”, steekt CEO Bart Van Dessel van wal.

Onestopshop voor BtoC én BtoB

Door de overname wordt Feestverhuur Van Rompaey plotsklaps een toonaangevende feesttoeleverancier. Terwijl F.V.R. naam en faam maakte met de verhuur van feestbenodigdheden voor bedrijven én particulieren, bediende Rent A Lounge vooral de B2B-markt. Zo ontstaat nu een onestopshop voor B2C én ondernemingen.

“Uitstekend nieuws voor Rent A Lounge-klanten”

“Ja, de overname van Rent A Lounge is uitstekend nieuws voor de klanten van beide bedrijven. We voegen een ongeziene schat aan kennis en ervaring samen, bovenop een compleet assortiment”, aldus een vastberaden Van Dessel. “Met Feestverhuur Van Rompaey zijn we sedert jaar en dag een referentie in ons land. Die naam staat garant voor kwaliteit. Diezelfde service mogen de Rent A Lounge klanten voortaan ook verwachten”.

Rent A Lounge geïntegreerd binnen FVR

De naam 'Rent A Lounge' verdwijnt voorgoed. “Klopt, we integreren alles binnen Feestverhuur Van Rompaey. Tegen eind oktober is de verhuis naar het vroegere RAL-bedrijfspand (Toekomstlaan te Herentals) helemaal rond. Daar beschikken we over een belevingsruimte waar onze klanten het door hen gewenste feestmateriaal en decor kunnen zien, voelen en ruiken”, glimlacht CEO Bart Van Dessel. “We zijn meer dan ooit klaar voor het volgende hoofdstuk”, besluit hij.

 

Meer van Feestverhuur Van Rompaey :