Decors & Stands

May 27, 2020, 15:12
We Love To Lounge

We Love To Lounge

02 maart 2020

Ieder najaar start Goldfish Party Rental met haar jaarlijkse investeringsronde in de aankoop van nieuw materiaal. Ditmaal lag de grote focus op loungemeubilair.

Lounge, banken & fauteuils

Loungecorners worden alsmaar populairder tijdens evenementen. Ze zijn niet alleen fijn om in te zitten, maar voegen ook extra waarde toe aan de sfeer en/of het thema van het evenement. Om aan die stijgende vraag te voldoen vond Goldfish dat het tijd was haar lounge-assortiment uit te breiden. Op de Goldfish website vind je onder het aanbod de subcategorie ‘Lounge, banken & fauteuils’. Daar vind je heel wat loungemogelijkheden terug, gaande van poefjes tot volwaardige loungesets en originele Pomax én Serax items.

Meer keuze

Tot voor kort was het lounge-assortiment vooral toegespitst op naturel, zwart en wit. In 2020 komt daar heel wat meer kleur en textuur aan te pas. Het assortiment werd uitgebreid met leuke velvet poefjes in verscheidene kleuren. Ook jute poefjes en rotan krukjes kregen een plekje. Hoewel er al heel wat leuke items bij kwamen heeft Goldfish nog enkele nieuwkomers in petto.
Zo zullen er binnenkort grote, modulaire zetelstukken verschijnen, die welkom volume aan het assortiment toevoegen. Hou de pagina ‘Nieuw’ op de Goldfish website zeker in de gaten. Daar vind je nl. een overzicht van de meest recente toevoegingen aan het assortiment.

Eventpartner

Ben je op zoek naar een specifiek item om jouw evenement af te maken maar vind je het niet meteen terug op de Goldfish website?

Geen zorgen, neem dan even contact op met het team via info@goldfishindustries.be
Goldfish streeft er namelijk naar een échte partner te zijn en gaat graag samen met je op zoek naar de geschikte oplossing.

Meer van Goldfish Industries Party Rental :

Goldfish Industries - Party Rental