Decors & Stands

Mar 19, 2024, 5:20
Don’t worry, be hippie

Don’t worry, be hippie

12 september 2019

29 augustus 2019. Zoals elk jaar is de spanning op de werkvloer van Aluvision te snijden. Waarom? De tweedaagse teambuilding komt eraan! Een jaarlijkse traditie waarbij de medewerkers worden meegenomen op een nieuw avontuur. Teamwork en samen challenges overwinnen, dat is waar het bij Aluvision om gaat. 

“Breng een zwempak mee.” Gaan we naar zee? Misschien gaan we wel waterskiën of windsurfen? Een jaar lang is het gissen voor de Aluvision collega’s. Ann Vancoillie en Dirk Deleu, de zaakvoerders van het bedrijf, staan er op de teambuilding volledig zelf te organiseren. Wat op de planning staat, blijft iedere keer opnieuw ‘top secret’ tot op het moment zelf.

“We zullen de dag afsluiten in Woodstock stijl”, vertellen Ann & Dirk ons met een grote glimlach. Ze lichten zo een tipje van de sluier op en geven het startsein. Het hele team vertrekt onder een stralende zon met tandems richting een nog onbekende bestemming. Meteen een eerste uitdaging, dat fietsen per twee. Eens aangekomen op locatie in Kruisem, wordt iedereen in kleurrijke ruitjesrokken uitgedost, want jawel, 6 teams nemen het tegen elkaar op in “The Aluvision Highland Games”. Paalwerpen, boogschieten, touwtrekken, nagelen... alles komt aan bod. Zoals aangekondigd wordt de dag – na  nog een laatste shotje Schotse whisky – groovy afgerond met een Woodstock party tot in de vroege uurtjes. Na een korte nacht en een deugddoend ontbijt, mag iedereen zijn beste kookkunsten tevoorschijn halen tijdens een kookworkshop. Na het verorberen van de zelfbereide gerechten is de innerlijke mens voldoende gesterkt om voldaan de tandems opnieuw huiswaarts te nemen.

“Het is ongelooflijk hoe sterk ons team elk jaar groeit. Ik herinner me nog de eerste teambuilding, waar we met nog geen 10 collega’s aanwezig waren. Nu zijn we met ruim 70 medewerkers in onze Belgische vestiging. Het belang van een goede teambuilding groeit ieder jaar, want hoe sterker ons team, hoe sterker het bedrijf.”, sluit Ann Vancoillie, Gedelegeerd Bestuurder van Aluvision met een mooie noot af.

Meer van Aluvision :