Decors & Stands

Apr 18, 2024, 2:54
Aluvision opent opnieuw haar deuren

Aluvision opent opnieuw haar deuren

21 juni 2016

Na een succesvolle, eerste editie van AluvisionLive! in juni vorig jaar, opent Aluvision opnieuw haar deuren voor zowel nationaal als internationaal publiek. Ook deze keer verwacht het Oost-Vlaamse bedrijf meer dan 100 gasten uit 15 verschillende landen. Als ontwikkelaar en producent van modulaire aluminiumsystemen voor de standbouw, interieur en eventsector wil Aluvision haar klanten tijdens dit event kennis laten maken met de nieuwste trends in de sector. Hiervoor staan onder andere workshops en bedrijfsrondleidingen op het programma.   

Aluvision werd in 2003 opgericht door Ann Vancoillie en Dirk Deleu en is nu, 13 jaar later, uitgegroeid tot één van de marktleiders in zijn segment. De uit de kluiten gewassen KMO telt ondertussen meer dan 50 werknemers en is actief in meer dan 25 landen.    

Internationale impact

In 2015 werd Aluvision bekroond met de prestigieuze exportprijs “Leeuw van de Export”: een award die Flanders Investment & Trade (FIT) jaarlijks toekent om uitzonderlijke exportprestaties in de kijker te plaatsen. Maar liefst 85 % van de omzet wordt gegenereerd door export. 

En de KMO blijft niet onder de kerktoren: Om de Amerikaanse markt nog sneller en efficiënter te kunnen bedienen, opende Aluvision in 2016 een volwaardige productie-unit in Atlanta.  

Innovatie

Dat Aluvision sterk inzet op innovatie en productontwikkeling, bewijzen de vele Awards die ze de afgelopen jaren in ontvangst mocht nemen.    

Zo mocht het bedrijf begin dit jaar nog naar huis met een "German Design Award" voor het modulaire kadersysteem Omni 55+ en won het ook reeds een Red Dot Design Award voor de displayspot The Puck Flex en een IF Design Award voor het innovatieve kadersysteem Omni 55.

Eenvoudig en slim

De modulaire  aluminiumsystemen van Aluvision zijn herbruikbaar, budgetvriendelijk, eenvoudig te plaatsen en bieden heel wat mogelijkheden. Het unieke Aluvision concept biedt oplossingen voor rechte en gebogen paneelwanden, doekwanden en ophangstructuren. Aluvision is gespecialiseerd in LED oplossingen voor het uitlichten van designobjecten, displays en grote doekbespanningen, alsook verschillende toepassingen voor de shopinrichter zoals designobjecten en meubilair.

www.aluvision.com

Meer van Aluvision :