Event Agencies

Apr 20, 2024, 16:19
Act!events zet het nieuwe gebouw van Barco in de spotlight!

Act!events zet het nieuwe gebouw van Barco in de spotlight!

04 juni 2015

Tijdens een tweedaags evenement werd de werf van het nieuwe, indrukwekkende gebouw van Barco opengesteld voor heel wat bewonderende blikken.

Op zaterdag 30 mei werden alle personeelsleden en hun families verwelkomd, op zondag 31 mei verwelkomden we het grote publiek tijdens de Open Wervendag 2015.

Een familiedag organiseren op een operationele werf, het is geen alledaagse opdracht. Het garanderen van de veiligheid is uiteraard topprioriteit. Daarom besteedden we veel aandacht aan een doordacht preventie- en veiligheidsplan en investeerden we in een bekwame crew die overal op het parcours een oogje in het zeil hield.

De gasten van de familiedag startten hun bezoek met een rondleiding in 'The Circle', de naam van het nieuwe Barco gebouw. Met een routeplannetje in de hand volgden de groepen het parcours dat hen van infopunt naar infopunt leidde. Op elke stopplaats stonden de Barco Campus Coaches klaar om meer informatie te geven en op alle vragen van de nieuwsgierige gasten te antwoorden.

Naast een rondleiding in het toekomstige gebouw van Barco, richtte Act!events ook een volledige eventzone in als eindpunt van het parcours waar iedereen kon genieten van een hapje en drankje en het gezellig samenzijn met vrienden en collega's. Act!events zorgde daarnaast ook voor heel wat animaties voor jong en oud, waaronder een echte 'fire-truck' die de gasten konden beklimmen om zo vanop 32 meter hoogte een uniek zicht te krijgen op zowel het oude als nieuwe gebouw van Barco.

Op zondag mocht het grote publiek de werf bewonderen in het kader van de Open Wervendag 2015. Heel wat geïnteresseerden trotseerden de regenbuien en bewonderden onder leiding van de aannemer van de werken – Cordeel – het immense bouwwerk.

Met meer dan 4.000 nieuwsgierigen (in 2 dagen), werd het evenement voor het personeel een spannende eerste kennismaking met hun nieuwe werkplek en voor het publiek een boeiende blik achter de schermen van de bouwwerf. Precies wat Act!events in gedachten had!

Dare to Act!

www.act-events.com

Meer van Act Events :

Act Events