Event Agencies

Jul 15, 2020, 20:02
Event Masters gaat internationaal teambuilden

Event Masters gaat internationaal teambuilden

01 juni 2015

Om zo kostenefficiënt mogelijk te werken, streven ondernemingen vandaag naar oplossingen die minder geld en tijd kosten, maar toch tot een maximaal effect leiden. Die instelling slaat niet alleen op productieprocessen en diensten, maar ook op teambuildingactiviteiten en bedrijfsevents. Als toonaangevend agentschap speelt Event Masters doelbewust in op deze trend met ongeëvenaarde concepten die ook in het buitenland hun sterkte hebben bewezen.

"Als marktleider op vlak van teambuildings moeten wij op de trends inspelen", stelt Bert Knuts, Managing Director van Event Masters. "Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar vernieuwing en nog meer efficiëntie. Dat kan door onder meer in te spelen op de vraag naar kortere formules, waarbij teambuildings van enkele uren de plaats innemen van activiteiten die vroeger een volledige dag in beslag namen. Om kort op de bal te spelen presenteren wij verschillende concepten die budgetvriendelijker zijn en/of nog meer en sneller impact hebben op de teamspirit. Kostenefficiënt werken betekent geenszins dat teambuildings opzij worden geschoven. Integendeel, teambuildings zijn al lang geen 'vrijblijvende' activiteit meer, het is meer dan ooit serious business."

Event Masters heeft het voorbije jaar internationaal onderzoek verricht en wereldwijd van noord tot zuid en van oost tot west de nieuwste trends in teambuilding in kaart gebracht.

"Dit intensieve onderzoek heeft ons in contact gebracht met het internationale netwerk Catalyst Global", schetst Bert Knuts het belang van het onderzoek. "Net als wij bij Event Masters leggen ook zij de lat enorm hoog. Samenwerken met Catalyst Global is een gedroomd partnership. Event Masters kan immers een groot aantal ongeëvenaarde teambuildingconcepten van andere leden in alle exclusiviteit naar België brengen. Andersom hebben enkele van onze concepten ondertussen hun weg gevonden naar het buitenland. Het gaat steevast om beproefde en sterke formats die reeds hun waarde bewezen hebben vooraleer ze in het netwerk van Catalyst Global opgenomen worden. Kwaliteitsgarantie staat steeds voorop."

'Catalyst Global' is een internationaal en wereldwijd vertakt netwerk van teambuilding professionals. Per land mag slechts 1 toonaangevend agentschap in B-2-B-events toetreden. Voor België is dat dus Event Masters. De leden komen momenteel uit 34 landen en wisselen onderling knowhow, 'best practices' en innovatieve concepten uit op het gebied van teambuildingactiviteiten. Alle concepten van Catalyst Global zijn gepatenteerd en kunnen dus enkel door de leden in alle exclusiviteit in hun respectievelijke landen aangeboden worden. Door zijn samenwerking met Catalyst Global verstevigt Event Masters zijn marktleiderspositie in België aanzienlijk.

Een groot aantal nieuwe activiteiten zijn te vinden op www.catalystteambuilding.be, maar worden wel degelijk door de specialisten van Event Masters uitgevoerd. Event Masters heeft zopas 'Orchestrate' gelanceerd, een eerste concept van Catalyst Global en dat blijkt meteen een schot in de roos. De komende maanden zal Event Masters elke maand een nieuw teambuilding programma toelichten via eventnews.be. U kunt niet wachten?

Bekijk hier het filmpje

Geen probleem, neem alvast een kijkje op www.eventmasters.be en/of www.catalystteambuilding.be, stuur een mailtje naar info@eventmasters.be of bel even naar 03/860 60 80.

Meer van Event Masters :