Decors & Stands

Mar 19, 2024, 8:49
beMatrix wint iF DESIGN AWARD 2018 met LEDskin®

beMatrix wint iF DESIGN AWARD 2018 met LEDskin®

14 februari 2018

beMatrix heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, LEDskin®, won in de discipline ‘Product’, in de categorie ‘public/retail’. Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF DESIGN AWARD.

LEDskin® kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn unieke LED tegel die perfect compatibel is qua inbouw met het modulaire aluminium standenbouw systeem van beMatrix. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

"Na de Red dot award in 2017 & de award voor ‘Best Innovation 2017’ in UK, is deze iF award  wederom een internationale erkenning voor het innovatieve & slim design van LEDskin®!  Het is tevens een bevestiging van onze slogan ‘Always the first to stand out’ waarmee we in 2018 naar aanleiding van ’25 years of frame’ communiceren." – merkt Stefaan Decroos, CEO beMatrix, op.

LEDskin®

LEDskin® creëert nieuwe kansen en geeft extra waarde aan zowel modulaire systemen als de LED-markt. De innovatie ligt in het feit dat deze nieuwe video tegel is geënt op beMatrix DNA. LEDskin® is eveneens 62mm dik en daardoor naadloos én makkelijk te monteren in een nieuwe of bestaande beMatrix stand.

Met behulp van panelen of textiel creëert u bovendien een naadloos afgewerkte achterkant. Ook kunnen de zijkanten perfect afgewerkt worden met de bestaande coverprofielen. De LED tegels worden automatisch uitgelijnd met elkaar. De line-up van de LEDskin® tegels is grenzeloos en elk creatief concept als een mozaïek, strips, ... kan worden uitgevoerd.

LEDskin® heeft alle voordelen van het beMatrix systeem: strak, snel, eenvoudig & zonder gereedschap op & af te bouwen & heel licht!

LED Innovaties, just around the corner

Van 6 t.e.m. 9 februari was beMatrix present op de internationale ontmoetingsplek voor de AV sector:

Integrated Systems Europe (kortweg ISE), in Amsterdam. Dit was meteen ook het moment om enkele nieuwigheden in het LEDskin® gamma te introduceren. beMatrix breidt zijn LEDskin® gamma uit & zal binnenkort beschikbaar zijn in 3 pixel pitches: 2.5, 3.1 and 3.8. Naast uitbreiding van het gamma, werden ook enkele nieuwe creatieve oplossingen voorgesteld; door gebruik te maken van 2 nieuwe opties kunnen nu ook binnen-en buitenhoeken gecreëerd worden met LEDskin®.

Bekijk hier de VIDEO over beMatrix op ISE, Amsterdam

Over beMatrix:

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld. Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen, dat is onze missie.

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan : panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix, met hoofdzetel in Roeselare (België), wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via haar internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Meer informatie over beMatrix is beschikbaar op www.beMatrix.com of in de brochure.

Over de iF DESIGN AWARD:

Al 65 jaar is de iF DESIGN AWARD erkend als keurmerk van hoge kwaliteit en uitmuntend design. Het iF label is wereldwijd erkend voor uitstekende ontwerp services en de iF DESIGN AWARD is een van de meest belangrijke designprijzen ter wereld. Inzendingen worden een award toegekend in de volgende disciplines: Product, Packaging, Communication en Service Design/UX, Architecture en Interior Architecture, evenals Professional Concept. Alle award-winnende inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE en in de iF design app opgenomen, en worden in de iF design exhibition Hamburg tentoongesteld.

Meer info?

Pieter Lecluyse – Global Marketing Manager
p.lecluyse@beMatrix.com – +32 (0) 51 49 49 24

TwitterFacebookInstagram

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :